سه‌شنبه 16 تیر 1405

تسهیلات توسعه تعاون بیش از 52 هزار شغل ایجاد کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تسهیلات توسعه تعاون بیش از 52 هزار شغل ایجاد کرد

تهران - ایرنا - اطلاعات سامانه «کارا» و تحلیل میزان تسهیلات پرداختی بانک‌های عامل در طرح ملی اشتغال پایدار روستایی و عشایری نشان می‌دهد که بانک توسعه تعاون از ابتدای اجرای طرح تا دوم بهمن سال جاری 52 هزار و 464 اشتغال ایجاد کرده است.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از توسعه تعاون، استان کرمانشاه با پنج هزار و 817 اشتغال ایجاد شده در رتبه اول، استان‌های خراسان رضوی با چهار هزار و 232، سیستان و بلوچستان با 2 هزار و 719، فارس با 2 هزار و 530 و هرمزگان با 2 هزار و 230 در رتبه دوم تا پنجم اشتغال زایی قرار دارند.

بانک توسعه تعاون در قالب طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری 26 هزارو 768 طرح را تأمین مالی کرده است.

استان‌های کرمانشاه با چهار هزار و 747 طرح، سیستان و بلوچستان با هزار 960، گلستان با هزار و 461، گیلان با هزار و 350 و فارس با هزار و 180 طرح در رتبه‌های اول تا پنجم تعداد طرح‌های پرداختی در این طرح ملی قرار دارند.

همچنین میزان تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون در طرح ملی اشتغال پایدار روستایی و عشایری از 27 هزار میلیارد ریال عبور کرد.

استان‌های کرمانشاه با پرداخت 2 هزار و 340 میلیارد ریال، سیستان و بلوچستان با هزار و 254، فارس با هزار و 233، خراسان رضوی با هزار و 173 و کرمان با هزار و 147 میلیارد ریال در رتبه‌های اول تا پنجم میزان پرداخت تسهیلات قرار دارند.

برچسب‌ها