تصادف سنگین اتوبوس و کامیون در جاجرود / 7 نفر محبوس شدند!

سازمان اورژانس تهران از مصدوم شدن 12 نفر در تصادف اتوبوس و کامیون در محور جاجرود خبر داد.
شروین تبریزی گفت: ساعت 21:07 دقیقه امشب تصادف بین اتوبوس و کامیون در محور جاجرود به سمت تهران به 115 اعلام شد. وی افزود: بلافاصله 4 دستگاه آمبولانس، یک اتوبوس آمبولانس و یک خودرو فرماندهی به محل اعزام شدند.
سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران ادامه داد: این حادثه تاکنون 12 مصدوم داشته که به بیمارستان منتقل شدند.
محبوس شدن 7 نفر در اتوبوس
همچنین روابط عمومی سازمان امداد و نجات در این باره اعلام کرد: این تصادف حوالی ساعت 21:30 امشب، در محور جاجرود رخ داد و به دنبال دریافت گزارش بلافاصله دو تیم عملیاتی هلال احمر به محل حادثه اعزام شدند.
در این حادثه چند نفر مصدوم شدند که 7 نفر از مصدومان بر اثر شدت تصادف در اتوبوس گرفتار شده بودند که با استفاده از تجهیزات نجات جادهای و با همکاری نیروهای آتشنشانی، از داخل وسیله نقلیه رهاسازی شدند. تمامی مصدومان پس از انجام اقدامات اولیه امدادی، به مراکز درمانی انتقال داده شدند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.