شنبه 7 شهریور 1405

تصمیمات جدید ستاد تنظیم بازار برای مقابله با کرونا / تولید اقلام سلامت محور "تحت ید دولت" قرار گرفت + سند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
تصمیمات جدید ستاد تنظیم بازار برای مقابله با کرونا / تولید اقلام سلامت محور "تحت ید دولت" قرار گرفت + سند

براساس جلسه تنظیم بازار مقرر شده برای مقابله با کرونا کلیه تولیدات صنعتی و صنفی اقلام سلامت محور تحت ید دولت بوده و خرید و فروش آن خارج از حواله و ضوابط توزیع وزارت بهداشت ممنوع است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ براساس جلسه تنظیم بازار مقرر شده برای مقابله با کرونا کلیه تولیدات صنعتی و صنفی اقلام سلامت محور تحت ید دولت بوده و خرید و فروش آن خارج از حواله و ضوابط توزیع وزارت بهداشت ممنوع است.

علاوه بر این قیمت تولید و تحویل ماسک سه لایحه کارگاهی تحویل به شرکت های پخش و عوامل توزیع مجاز باید مطابق با تصمیمات ستاد مقابله با کرونا وزارت صنعت باشد.

جزئیات مصوبات جدید ستاد تنظیم بازار با محوریت مقابله با کرونا به شرح زیر است:

انتهای پیام

تصمیمات جدید ستاد تنظیم بازار برای مقابله با کرونا / تولید اقلام سلامت محور "تحت ید دولت" قرار گرفت + سند 2
تصمیمات جدید ستاد تنظیم بازار برای مقابله با کرونا / تولید اقلام سلامت محور "تحت ید دولت" قرار گرفت + سند 3