تصمیمات پرحاشیه در قامت سرپرست فدراسیون های ورزشی / 16 حکم در کمتر از 3 ماه!
به گفته معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان، تمام روند برگزاری انتخابات در مهلت 65 روزه باید انجام گیرد.
ایمان گودرزی؛ با توجه به تصمیم اخیر وزارت ورزش و جوانان وضعیت برگزاری انتخابات فدراسیون های ورزشی کماکان نامشخص است. چندین فدراسیون ورزشی در حال حاضر بدون رئیس و با حضور سرپرست به کار خود ادامه می دهند و دوره مدیریت 4 ساله برخی دیگر از فدراسیون ها در حال اتمام است. فدراسیون های بدنسازی و پرورش اندام، موتورسواری و اتومبیلرانی، اسکی و ورزشهای زمستانی، نجات غریق و غواصی، پزشکی ورزشی، کاراته و شطرنج از جمله فدراسیون هایی هستند که باید انتخابات آنها برگزار شود اما هنوز تکلیف آنها مشخص نیست.
نکته عجیب تر اینکه وزارت ورزش اقدام به انتخاب سرپرست برای فدراسیون های پایان یافته دوره 4 ساله ریاست کرده اما این سرپرست ها خود مولد حواشی عجیب و غریب شده اند.
انتظار می رود با توجه به در پیش بودن چند انتخابات دیگر در فدراسیون های ورزشی از افرادی به عنوان سرپرست استفاده شود که منافع خاصی در فدراسیون ها نداشته باشند.
به گفته محمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان، تمام روند برگزاری انتخابات در مهلت 65 روزه باید انجام گیرد.
گعده مخالفان در فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
از روز شنبه 15 دی ماه 1403 وزارت ورزش و جوانان پس از اتمام دوران ریاست عبدالمهدی نصیرزاده بر فدراسیون پرورش اندام، جلال نادمی را به عنوان سرپرست معرفی کرد تا انتخاب رئیس جدید با محوریت عدالت و عدم سلطه کاندیداها در انتخابات بر این فدراسیون انجام شود.
پس از آنکه سرپرست جدید منصوب و سکان اداره فدراسیون را به دست گرفت، در اولین روز کاری خود، میزبان برخی پیشکسوتان خانواده بدنسازی کشور بود که حواشی خاصی را به دنبال داشت. نکته اول در مورد فردی است که خودش در شهرستان اصفهان، به عنوان داور بدنسازی فعالیت دارد و برای انتخابات ریاست فدراسیون نیز ثبتنام کرده اما حضور چنین افرادی در حالی رقم می خورد که قرار بود این مراسم به دور از هر حاشیه ایی و برای تنها خیر مقدم گفتن برگزار شود.
روشن است که وزارت ورزش برای دوری از حواشی مهندسی انتخابات و عدالت محوری در فرایند مجمع، اقدام به انتخاب سرپرست جدید برای هر فدراسیون می کند اما به احتمال فراوان مسئولان فعلی فدراسیون بدنسازی به خوبی از این روند آگاهی ندارند. اینکه در روز های ابتدایی حضور خود در فدراسیون بدنسازی پذیرای مخالفان درجه یک رییس قبل باشند شاید اتفاق چندان حرفه ای نباشد و قطعا فضاهای بسیار بهتری برای نقد عملکرد رییس قبلی وجود دارد.
این جبههگیری سرپرست در مقابل عملکرد رئیس قبلی، جزو خواستههای وزارت ورزش و جوانان نبود زیرا در حکم او به صراحت اعلام شده که تنها اولویت مهم او باید ایجاد شرایط لازم برای برگزاری انتخابات در اسرع وقت باشد.
یکی از مسایلی که در روزهای گذشته از سوی تیم منتقدان فدراسیون بدنسازی مطرح شده تعلیق مچاندازی ایران توسط فدراسیون جهانی بود که نشان میدهد که چنین نامهای از سوی فدراسیون جهانی به ایران ارسال نشده است.
این در حالی است که نادمی برخلاف سایر فدراسیون ها مدام از پاسخگویی طفره رفته و ظاهرا پاسخگویی در مورد مسائل فدراسیون را از حیطه وظایف خود خارج می داند.
تغییرات عجیب در کاراته؛ 16 حکم آقای سرپرست!
سرپرست فدراسیون کاراته که برای مهیا کردن فضای مجمع انتخاباتی از سوی وزیر ورزش و جوانان حکم دریافت کرده، در کمتر از 3 ماه از دوران سرپرستی خود در این فدراسیون 16 تغییر در فدراسیون ایجاد کرده است!
مزدا صوفی سرپرست فدراسیون کاراته که اتفاقا یکی از داوران گیلانی کاراته کشورمان است، ششم آبان ماه به عنوان سرپرست فدراسیون کاراته انتخاب و یک روز بعد از مراسم معارفه در ساختمان فدراسیون کاراته، رسما کارش را آغاز کرد.
در بدو حضور او در فدراسیون؛ سعید نیکوخصلت چهره شناخته شده و متشخص کاراته از مدیریت تیم های ملی استعفا داد. پس از رفتن نیکوخصلت و نایب قهرمانی مردان کاراته ایران در جام جهانی اسپانیا، سید شهرام هروی سرمربی پر افتخار تیم ملی کاراته از مسئولیت خود کناره گیری کرد. پس از آن هم قطع همکاری با تمام مربیان تیم ملی و یکسری تغییرات در برخی هیات ها و کمیته ها از سوی سرپرست فدراسیون رقم خورد، تغییراتی که البته هنوز هم به پایان نرسیده و هر روز یک خبر از متزلزل شدن پایه های کمیته های مختلف فدراسیون به گوش می رسد.
با نگاهی به عملکرد صوفی در کمتر از 3 ماه فعالیت به راحتی مشخص است که او 16 جابجایی و تغییرات را داشته؛ به عبارتی ساده تر تقریبا هر 5 روز یکبار یکی از سمت های فدراسیون کاراته بین جامعه بزرگ این رشته دست به دست شده و آنچه که در این دو ماه عملا معنا و مفهومی نداشته اتحاد، همدلی و آرامش است!
موضوعی که احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان حدود یک هفته قبل در جلسه تخصصی فدراسیون کاراته نکته بسیار مهمی را مطرح کرد، نکته مهم وزیر این بود که موفقیت این رشته ورزشی را در گرو اتحاد و همدلی دانست، اما این روزها شاهدیم که عملکرد مزدا صوفی که اتفاقا از همشهریان وزیر ورزش و جوانان است برخلاف صحبت های وزیر ورزش و جوانان است!
253 258
کد خبر 2010365