یک‌شنبه 4 آذر 1403

تصمیم سرنوشت ساز تیم ملی کشتی برای حسن یزدانی؛ دیوید تیلور با یزدانی کشتی نمی‌گیرد؟

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
تصمیم سرنوشت ساز تیم ملی کشتی برای حسن یزدانی؛ دیوید تیلور با یزدانی کشتی نمی‌گیرد؟

حسن یزدانی در تقابل‌های رودررو با تیلور یک شکست‌خورده مطلق نشان داده و نگرانی از ثبت یک شکست دیگر برابر تیلور در کارنامه او، امری است که هوادارانش را آزار می‌دهد. حالا این موردی است که محسن کاوه، سرمربی تیم ملی، احتمالا باید با آنالیز‌های دقیق و کارشناسی، برخلاف کادر فنی قبلی، برایش پاسخی منطقی پیدا کند: چه کسی را به مصاف دیوید تیلور بفرستد؟ حسن یزدانی در تقابل‌های رودررو با تیلور یک...

حسن یزدانی در تقابل‌های رودررو با تیلور یک شکست‌خورده مطلق نشان داده و نگرانی از ثبت یک شکست دیگر برابر تیلور در کارنامه او، امری است که هوادارانش را آزار می‌دهد. حالا این موردی است که محسن کاوه، سرمربی تیم ملی، احتمالا باید با آنالیز‌های دقیق و کارشناسی، برخلاف کادر فنی قبلی، برایش پاسخی منطقی پیدا کند: چه کسی را به مصاف دیوید تیلور بفرستد؟

موضوع دوم بحث کسب مدال طلا در المپیک است. کشتی از دیرباز جور کاروان ایران را کشیده و بالاتر از هر رشته دیگری افتخار‌آفرینی کرده است. دو رشته آزاد و فرنگی در ادوار تاریخ 38 مدال از 76 مدال کاروان ایران را کسب کرده‌اند که سهم کشتی آزاد هفت طلا، 14 نقره و 17 برنز بوده است. این دوره هم با توجه به حساسیت امر، بدیهی است که نگاه بسیاری برای کسب مدال، خاصه از نوع طلایی‌اش، معطوف به همین رشته باشد. اینجا باید دوباره ماجرای قسمت اول را درگیر کرد؛ آیا حضور حسن یزدانی ضمانت‌کننده کسب مدال طلا‌ست؟ روند کشتی‌های یزدانی مقابل تیلور پاسخ را منفی می‌کند، ولی قسمت مبهم ماجرا این است که ضمانتی هم برای طلای قطعی جانشین یزدانی در این وزن وجود نخواهد داشت. پس دوباره اهمیت آنالیز دقیق این وزن است که مشخص می‌کند در سر سرمربی تیم ملی کشتی چه می‌گذرد.

ماجرای سوم که قاعدتا اهمیت فراوانی دارد، داستان حسن یزدانی است. آماده یا ناآماده، دنیای کشتی برای تقابل دوباره تیلور و یزدانی بی‌تابی می‌کند. درواقع شاید اگر خود مسئولان برگزار‌کننده المپیک پاریس هم قدرتی برای گلچین‌کردن رقابت‌ها داشته باشند، بدشان نیاید که این جدال کلاسیک این بار در پاریس هم شکل بگیرد. برای اتحادیه کشتی و تبلیغ رشته‌ای که خطر حذف‌شدن از المپیک را هم یدک می‌کشد، این مبارزه نوعی تبلیغ برای زنده نگه‌داشتن کشتی محسوب می‌شود. پس واضح است که حضور حسن یزدانی در پاریس از لحاظ جهانی هم مورد حمایت است.

از سوی دیگر، انگیزه‌های شخصی یزدانی پس از شکست‌های بعضا وحشتناکی که مقابل تیلور داشته نیز مزید بر علت است. با توجه به اینکه احتمالا این آخرین حضور تیلور در المپیک است، شاید یزدانی بتواند با بردن او، انتقامی که سال‌ها انتظارش را می‌کشیده، با شیرینی بهتری بگیرد. حسن اگر چنین کند، علاوه بر کشتی، در المپیک هم پرافتخارترین قهرمان ایرانی می‌شود. واضح است که از لحاظ فردی هم حسن یزدانی به‌قدر کافی تمایل به حضور در پاریس خواهد داشت. مسئله، ولی اینجاست که آیا انگیزه به تنهایی دلیل کافی برای عبور از دیوید تیلور و کسب مدال طلا خواهد بود؟ پاسخ منفی است، ولی روشن است اگر کتف حسن یاری کند، او مسافر قطعی پاریس خواهد بود حتی اگر آنالیز‌ها از این بگویند که سبک کشتی او به تیلور نمی‌خورد و بهتر است کشتی‌گیر دیگری به جایش اعزام شود.

عدد شکست‌های یزدانی مقابل دیوید تیلور سرآغاز شکل‌گیری این تئوری بود که سبک کشتی حسن به‌گونه‌ای نیست که بتوان با آن دیوید تیلور را برد و بهتر است از کشتی‌گیر دیگری در این وزن به‌عنوان نماینده ایران استفاده شود. دقیقا از همان زمان‌ها بود که شایعه بازگشت کامران قاسم‌پور به 86 کیلو رواج پیدا کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند -->

بیشتر بخوانید

تصمیم سرنوشت ساز تیم ملی کشتی برای حسن یزدانی؛ دیوید تیلور با یزدانی کشتی نمی‌گیرد؟ 2