دوشنبه 5 آذر 1403

تصمیم عجیب مدیرعامل توییتر / ایلان ماسک پیشنهاد نویسنده زندگی‌نامه‌اش را عملی کرد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
تصمیم عجیب مدیرعامل توییتر / ایلان ماسک پیشنهاد نویسنده زندگی‌نامه‌اش را عملی کرد

اقتصادنیوز: ایلان ماسک برچسب‌های «با بودجه دولت» و «وابسته به دولت» که در پروفایل کاربران توئیتر نمایش داده می‌شود و باعث شد چندین رسانه خبری از توییت کردن در این شبکه اجتماعی خودداری کنند را حذف کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از دیجیاتو، توییتر برچسب‌های «با بودجه دولت» و «وابسته به دولت» که در پروفایل کاربران نمایش داده می‌شود و باعث شد چندین رسانه خبری از توییت کردن در این شبکه اجتماعی خودداری کنند را حذف کرده است. ایلان ماسک، مدیرعامل تو‌ییتر ادعا کرده که به پیشنهاد «والتر آیزاکسون»، نویسنده کتاب زندگی‌نامه او که در آینده منتشر می‌شود، این تغییر را اعمال کرده است.

آزمایش DNA هویت واقعی «صدام» را فاش کرد

اکنون این برچسب‌ها از پروفایل نشریه‌هایی از جمله NPR، PBS، CBC و BBC برداشته شده است که تمام آن‌ها به انتقاد از ویژگی توییتر پرداخته بودند. همچنین NPR اولین رسانه بزرگی بود که پس از دریافت برچسب «وابسته به دولت» تصمیم گرفت توییتر را ترک کند، حرکتی که بعداً PBS و CBC نیز آن را دنبال کردند.

علاوه بر این، توییتر ظاهراً همچنین برچسب‌های مربوط به سازمان‌هایی که تحت کنترل دولت هستند مانند RT روسیه یا شین‌هوآ چین را نیز برداشته است. به‌نظر می‌رسد تو‌ییتر قوانین مربوط به برچسب‌گذاری خود را به‌طور کلی کنار گذاشته است، زیرا صفحه‌ای که معیارهای آن برای اضافه شدن برچسب را توضیح داده بود، از وب‌سایت تو‌ییتر حذف شده است. می‌توانید نسخه آرشیو شده آن را مشاهده کنید.

NPR و PBS هنوز اعلام نکرده‌اند که با وجود کنار گذاشتن برچسب‌ها، قصد دارند دوباره فعالیت حساب‌های خود را آغاز کنند یا خیر. «لئون مار»، سخنگوی CBC در بیانیه‌ای به The Verge اعلام کرد که آن‌ها در حال بررسی آخرین تغییرات هستند و فعالیت حساب‌های توییتر خود را فعلاً متوقف کرده‌اند.

دوران سخت توییتر

ایلان ماسک در چند روز گذشته نیز یک بار دیگر هرج‌و‌مرج بزرگی در تو‌ییتر به راه انداخته است. او ابتدا تعرفه جدید دسترسی به API توییتر را اعلام کرد که باعث نارضایتی بسیاری از شرکت‌ها شد، زیرا طبق دستورالعمل جدید تو‌ییتر، حساب‌های کاربری سازمانی و موسسه‌های تحقیقاتی باید مبلغ 42 هزار دلار در ماه را برای استفاده از واسط برنامه‌نویسی کاربردی شبکه اجتماعی مذکور، پرداخت نمایند. تصمیمی که باعث شد مایکروسافت، تو‌ییتر را از پلتفرم تبلیغاتی خود خارج کند و ماسک غول فناوری را تهدید به شکایت کند.

همچنین بخوانید