جمعه 24 مرداد 1404

تصویری جالب از ستاره فوتبال با «پابند ردیاب» پس از آزادی مشروط از زندان / عکس

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
تصویری جالب از ستاره فوتبال با «پابند ردیاب» پس از آزادی مشروط از زندان / عکس

مدافع فرانسوی تیم فوتبال منچسترسیتی به صورت مشروط آزاد شده تا زمان برگزاری دادگاه بعدی‌اش فرا برسد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بنژامن مندی برای اولین بار از زمان آزاد شدنش از زندان شهر منچستر رؤیت شد. او که به صورت مشروط آزاد شده، روز گذشته (جمعه) برای معرفی کردن خود به یکی از ادارات پلیس شهر منچستر مراجعه کرد. او در حالی در آن محل رؤیت شد که یک پابند ردیاب الکترونیکی به پایش بسته شده بود، وسیله‌ای که برای تشخیص محدوده تردد زندانیان آزاد شده به صورت مشروط استفاده می‌شود تا از خروج آنها از محدود مشخص شده جلوگیری کند. یکی دیگر از موارد آزادی مشروط مندی حضور روزانه او در مرکز پلیس برای معرفی خودش است.

مدافع فرانسوی تیم فوتبال منچسترسیتی که جرمش 7 فقره تجاوز به 4 زن مختلف است، تاکنون 134 روز در زندان بوده است. اکنون اما او تا 6 ماه آینده که جلسه بعدی دادگاهش برگزار می‌شود، باید در عمارت مجلل 5 میلیون پوندی خود حبس خانگی باشد، هر چند موظف است که هر روز در اداره پلیس اعلام حضور کند.

جلسه بعدی دادگاه مندی ماه ژوئن خواهد بود و این بدان معناست که او قطعاً تا پایان فصل شانسی برای بازی ندارد. در همین حال قاضی پرونده مندی به او هشدار داده در صورتی که از هریک از مواد آزادی مشروطش تخطی کند به زندان امنیتی شهر منچستر برگردانده خواهد شد.

مندی سال 2017 با قراردادی 52 میلیون پوند از موناکو به منچسترسیتی پیوست و از آن زمان تا کنون سه بار با این تیم قهرمان لیگ برتر شده است، 2 بار فتح جام اتحادیه و 2 بار قهرمان جام خیریه شده است.

بیشتر بخوانید:

256 251

کد خبر 1595395
تصویری جالب از ستاره فوتبال با «پابند ردیاب» پس از آزادی مشروط از زندان / عکس 2
تصویری جالب از ستاره فوتبال با «پابند ردیاب» پس از آزادی مشروط از زندان / عکس 3
تصویری جالب از ستاره فوتبال با «پابند ردیاب» پس از آزادی مشروط از زندان / عکس 4