تعویق مسابقات دو و میدانی قهرمانی جوانان آسیا
تهران - ایرنا - کنفدراسیون دو و میدانی آسیا از تعویق بیستمین دوره رقابتهای قهرمانی جوانان قاره کهن خبر داد.
به گزارش ایرنا و با اعلام رسمی کنفدراسیون دوومیدانی آسیا، به دلیل شیوع ویروس کرونا بیستمین دوره رقابتهای قهرمانی جوانان قهرمانی قاره کهن که قرار بود طی روزهای 26 الی 29 خرداد ماه سال 1401 به میزبانی کره جنوبی برگزار شود، لغو و به سال 2023 موکول شد.
در متن اعلامیه کنفدراسیون دوومیدانی قاره آسیا پیرامون به تعویق افتادن این رقابتها که آن را به همه کشورهای قاره آسیا ارسال کرده، آمده است:
«با توجه به شرایط بهداشتی که با ظهور سویه جهش یافته جدید «اومیکرون» رخ داده است و با توجه به این موضوع، به اطلاع تمامی کشورهای شرکت کننده در بیستمین دوره رقابتهای دوومیدانی جوانان قهرمانی آسیا میرسانیم که این دوره از مسابقات تا سال 2023 به تعویق خواهد افتاد. این تصمیم به نفع ورزشکاران ما و شرکت کنندگان در مسابقات جوانان قهرمانی آسیا بود.»
پیش از این نیز دهمین دوره رقابتهای دو و میدانی داخل سالن قهرمانی قاره کهن که قرار بود 22 الی 24 بهمن ماه سال جاری به میزبانی شهر نورسلطان کشور قزاقستان برگزار شود، لغو و به بهمن سال 1401 موکول شد.