تغییر مهم در ادامه حمایت واشنگتن از کییف / خبر بد وزیر دفاع آمریکا برای این کشور

پنتاگون اعلام کرد که کمک نظامی آمریکا به اوکراین کاهش مییابد.
پیت هگست در جلسه استماع کمیته دفاعی کنگره آمریکا که برای بررسی بودجه نظامی سال 2026 دولت ترامپ برگزار شد، به پرسشهایی درباره ادامه حمایت واشنگتن از کییف پاسخ داد.
او در واکنش به پرسشی درباره چگونگی کمک آمریکا به اوکراین برای پیروزی در جنگ با روسیه، اظهار کرد: ما به جای تمرکز بر ارسال تسلیحات بیشتر به دنبال راه حلی دیپلماتیک برای پایان دادن به درگیریها میان مسکو و کییف هستیم.
هگست در ادامه تصریح کرد: برقراری صلح در اوکراین نه تنها به نفع مسکو و کییف است، بلکه در راستای منافع ملی آمریکا نیز قرار دارد. به گزارش ایرنا، ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی خود بارها سطح دخالت ایالات متحده در جنگ اوکراین را زیر سوال برد و پیشنهاد کرد که متحدان اروپایی، بار مالی بیشتری را تحمل کنند.
از زمان آغاز جنگ در سال 2022، ایالات متحده 175 میلیارد دلار به اوکراین کمک کرده که شامل تقریباً 61.4 میلیارد دلار کمک نظامی است.
دیدار ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین با ترامپ در کاخ سفید به دلیل اختلافات شدید بر سر نحوه دستیابی به صلح با روسیه به درگیری لفظی کشیده شد و زلنسکی پیش از موعد کاخ سفید را ترک کرد. ترامپ، زلنسکی را به «بیاحترامی به ایالات متحده» متهم کرد و گفت که او برای صلح آمادگی ندارد.
این رویداد با واکنش گسترده رهبران اروپایی روبهرو شد و آنها بر حمایت خود از کییف تأکید کردند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.