جمعه 26 بهمن 1403

توافق آبه و باخ برای برگزاری المپیک توکیو در سال 2021

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
توافق آبه و باخ برای برگزاری المپیک توکیو در سال 2021

تهران - ایرنا - به گفته نخست وزیر ژاپن، وی امروز (سه‌شنبه) با برگزاری کنفرانسی تلفنی با مقامات کمیته بین‌المللی المپیک، پیشنهاد تعویق یک ساله المپیک 2020 را مطرح کرده که با موافقت 100 درصدی «توماس باخ» رییس کمیته بین‌المللی المپیک مواجه شده است.

اقدام امروز «شینزو آبه» چشمگیرترین گامی بود که تا بدین جا و در بحبوحه افزایش روزافزون درخواست‌ها مبنی بر تعویق بازی‌های المپیک توکیو به دلیل شیوع ویروس کرونا، برداشته شده است.

آبه در این خصوص گفت: پیشنهاد تعویق یک ساله را مطرح کردم؛ باخ موافقت 100 درصدی خود را اعلام کرد و توافق کردیم که المپیک در تابستان سال 2021 برگزار شود.

این پیشنهاد یک روز پس از آن مطرح شد که آمریکا به صف طویل کشورهایی پیوست که خواستار تعویق المپیک شده بودند؛ کشورهایی که برخی از آنها متعهد شده‌اند که در صورت آغاز بازی‌ها در جولای و طبق برنامه قبلی از اعزام کاروان المپیکی خود به توکیو خودداری خواهند کرد.

آبه افزود: با توجه به شرایط کنونی و برای تمامی ورزشکاران، پیشنهاد تعویق یک ساله را مطرح کردیم تا در امنیت و اطمینان آن را برگزار کنیم.

کمیته بین‌المللی المپیک روز یکشنبه اعلام کرد که این نهاد سناریوهای جایگزین را برای برگزاری المپیک بررسی خواهد کرد و بدین منظور مهلت چهار هفته‌ای را تعیین کرد تا تصمیم نهایی را اتخاذ کند.

کمیته بین‌المللی المپیک و مقامات ژاپنی تا پیش از این مصرانه معتقد بودند که بازی‌ها لغو نشده و به تعویق نیز نخواهد افتاد.

*س_برچسب‌ها_س*