توجه ویژه نویسندگان به دفاع مقدس نجات بخش است
مدیر ادبیات و تاریخ دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان همدان گفت: ادبیات دفاع مقدس به تعبیری ادبیات پایداری چنان غنا، شور، نشاط و بالندگی را در خود جای داده که این جریان فکری باعث فعال شدن زمینههای فرهنگی و هنری و الگوسازی در بطن جامعه میشود.
به گزارش ایسنا، محمد برخوردار در آیین اختتامیه هجدهمین دوره انتخاب دوسالانه ملی کتاب دفاع مقدس ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی بیان کرد: در حوزه ادبیات پایداری رسالتی برعهده نویسندگان است. قلم نویسندگان رخدادها، حقایق، رویدادها و حماسههای انکارناپذیری که در دوران دفاع مقدس رقم خورد به نسل بعد انتقال میدهند.
وی ادامه داد: کتاب، مقاله و اسنادی که از نویسندگان به یادگار میماند به نوعی الگوسازی برای نسل بعد میکند و نویسندگان تاریخ را برای آیندگان تحلیل میکنند. آثاری که نویسندگان به چاپ رسانده بودند برای انتخاب کتاب برتر استان در سالهای 96، 97 و 98 ارسال شده است و اختتامیه آن و معرفی آثار برتر در چند روز آینده برگزار میشود.
مدیر ادبیات و تاریخ دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان همدان گفت: نویسندگان میتوانند از ظرفیت کتابخانه تخصصی بنیاد حفظ آثار استفاده کنند که بالغ بر 9000 جلد کتاب در این کتابخانه موجود است. ادبیات دفاع مقدس به تعبیری ادبیات پایداری چنان غنا، شور، نشاط و بالندگی را در خود جای داده که این جریان فکری باعث فعال شدن زمینههای فرهنگی و هنری و الگوسازی در بطن جامعه میشود.
برخوردار خاطرنشان کرد: از فرصتها باید نهایت استفاده را کرد و نسبت به جمعآوری خاطرات ایثارگران و خانواده معظم شهدا سرعت بخشید و به تعبیر مقام معظم رهبری این خاطرات شهدا ثروت ملی است و باید نگاه ویژه به این موضوع داشته باشیم. توجه ویژه نویسندگان به ادبیات دفاع مقدس میتواند نجاتبخش باشد و در بزنگاههای تاریخی جریانات فکری جامعه را بسازد و با انتقال این فرهنگ ناب و سازنده که خود نوعی ساختارسازی است میتواند تبدیل به یک فرهنگ شود.
انتهای پیام