دوشنبه 8 تیر 1405

تودیع و معارفه استاندار کردستان با حضور وزیر کشور برگزار می شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
تودیع و معارفه استاندار کردستان با حضور وزیر کشور برگزار می شود

فردا دوشنبه یکم آذر 1400 قرار است در مراسمی با قدردانی از بهمن مرادنیا، اسماعیل زارعی کوشا به عنوان استاندار جدید کردستان معرفی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، فردا دوشنبه یکم آذر 1400 قرار است با حضور وزیر کشور در مراسمی با قدردانی از بهمن مرادنیا، اسماعیل زارعی کوشا به عنوان استاندار جدید کردستان معرفی شد.

استاندار جدید کردستان سابقه فرمانداری نهاوند و فرمانداری قم و معاون صدا و سیمای همدان را در کارنامه دارد.

زارعی‌کوشا متولد سال 59 شهرستان قروه در استان کردستان است و پیش از این مسئولیت، به عنوان مدیر حوزه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و مدیرکل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است.

بهمن مرادنیا استاندار استان کردستان در دولت دوازدهم متولد 1344 در شهر بیجار است. وی نماینده حوزه انتخابیه بیجار در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی نیز بوده است.

مرادنیا در تاریخ 19 مهرماه 1396 به سمت استاندار کردستان از سوی وزارت کشور انتخاب شد.

سومین شرکتی که بیشترین ارز دولتی را در دوران گرانی ارز (در سال 96-97) گرفته‌است، متعلق به بهمن مرادنیا می‌باشد که وی دو ماه قبل از اینکه به سمت استانداری کردستان برسد، به صورت صوری از مدیریت این شرکت کنار رفت.

انتهای پیام /