توسعه مرز سیرانبند بانه نیازمند همت جدی اقلیم کردستان است
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان در خصوص توسعه مرز سیرانبند بانه گفت: انتظار میرود اقلیم کردستان عراق همانند مسئولان کشوری و استانی برای فراهم آوردن زیرساختهای لازم و حمایت از سرمایهگذاران 2 طرف گام بردارد.
خالد جعفری امروز سه شنبه (4خرداد) در همایش فرصتهای سرمایهگذاری منطقه ویژه اقتصادی بانه اظهار کرد: مرز بانه از 10 سال گذشته از طرف دولت ایران مطرح و مورد موافقت قرار گرفت و با همکاری و پیگیریهای مسئولان کشوری و استانی در اردیبهشت ماه سال جاری منطقه آزاد صنعتی - تجاری بانه و مریوان، به عنوان بزرگترین رویداد اقتصادی استان رقم خورد.
جعفری ادامه داد: باتوجه به اینکه مرز رسمی بانه سالها به عنوان مرز رسمی از سوی جمهوری اسلامی ایران پذیرفته شده بود، اما علیرغم پیگیریهای مسئولین کشوری و وزارت خارجه مورد موافقت دولت عراق قرار نگرفته بود تا اینکه حدود یک ماه و نیم قبل از جانب دولت عراق به صورت رسمی بازگشایی و اکنون رویههای گمرکی در بحث صادرات و واردات و تردد مسافران در حال انجام است.
وی افزود: منطقه ویژه اقتصادی بانه با تمام زیرساختها و ضوابطهای قانونی، آمادگی آن را دارد که به عنوان یک پیش درآمد در کنار سرمایهگذاریهای خارجی که در استان کردستان انجام شده، سرعت بیشتری به این سرمایهگذاریها ببخشد.
جعفری در پایان یادآور شد: به سرمایهگذاران عراقی این اطمینان داده میشود که در صورت سرمایهگذاری در منطقه ویژه اقتصادی بانه دولت با تمام توان و پشتوانه از آنان حمایت خواهد کرد.
انتهای پیام