سه‌شنبه 4 شهریور 1404

توصیه رهبر انقلاب به وزیر راه از زبان سخنگوی دولت / دولت به مراتب از کسانی که ادعای ولایت دارند، ولایتمدارتر است

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
توصیه رهبر انقلاب به وزیر راه از زبان سخنگوی دولت / دولت به مراتب از کسانی که ادعای ولایت دارند، ولایتمدارتر است

اقتصادنیوز: سخنگوی دولت تاکید کرد: دولت به شدت پیگیر موضوعات هست، به‌خصوص موضوعاتی که خود حضرت آقا روی آن‌ها تأکید دارند. اصلاً در این موضوع تردید نکنید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در گفتگویی درباره دیدار دولت با رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: بعد از نماز، ما چهار خانم برای دیدار با مقام معظم رهبری رفتیم. دیدار خیلی خصوصی بود. وقتی جلو رفتیم، ایشان به خانم صادق گفتند راهی که قبلاً گفته بودم را پیگیری کنید. ما بعد از دیدار از خانم صادق پرسیدیم که موضوع چیست، گفت این راهی است که دنبال می‌کنند و ایشان از ابتدا روی این موضوع تأکید داشتند.

مهاجرانی افزود: در یکی از جلسات به خانم صادق یادآوری کردم و گفتند بله من حواسم هست.

سخنگوی دولت در ادامه تاکید کرد: دولت به شدت پیگیر موضوعات هست، به‌خصوص موضوعاتی که خود حضرت آقا روی آن‌ها تأکید دارند. اصلاً در این موضوع تردید نکنید. دولت به مراتب از کسانی که ادعای ولایت دارند، واقعا ولایت‌مدار است.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید