توقف 6 ماهه کشتی مسافربری بوشهر - قطر در ایستگاه سهمیه سوخت
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: مشکل اصلی کشتی مسافربری بوشهر به قطر تامین سوخت یارانه ای است که برخی از وزرا و معاون رئیس جمهور در سفری که به استان بوشهر داشتند قول مساعد دادند اما هنوز خبری نیست.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ سیاوش ارجمند زاده مدیر کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با اشاره به وضعیت بندر بوشهر در 10ماهه گذشته، گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون مجموعه تخلیه و بارگیری با 14.3 درصد رشد بیش از یک میلیون بارگیری و بیش از یک میلیون تخلیه در بندر بوشهر انجام شده است.
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار کرد: در سال جاری با توجه به شرایط اقتصادی که وجود داشت دو هزار و 167 شناور وارد بندر بوشهر شده اند که بیشترین حجم مربوط به شناورهای بیش از هزار تن است.
ارجمند زاده بیان کرد: امروز با افزایش ظرفیت های بندری در حوزه تخلیه و بارگیری بوشهر به عنوان یکی از بنادر مهم کشور است که از ابتدای سال تا کنون سه کشتی 35 هزار تنی حامل کالاهای اسلاسی مانند برنج جذب شده است.
وی با اشاره به اجرای پروژه ها در بنادر استان بوشهر، افزود: 580 میلیارد تومان اعتبار اجرای کل پروژه ها است که در سال گذشته 86 میلیارد تومان اجرا شده است؛ اعتباری حدود 85 میلیارد تومان در بندر نگین اجرا که برای احداث و اجرای پل و جاده مجتمع نگین انجام خواهد شد.
ارجمند زاده بیان کرد: برای توسعه بندر نگین بوشهر اقدامات زیرساختی فراهم شده است و منتظر ورود بخش خصوصی و سرمایه گذار هستیم، اما به دلیل شرایط اقتصادی کشور پروژه ها متوقف و توجیح اقتصادی وجود ندارد.
مدیر کل اداره بندر ادامه داد: لایروبی کانال داخلی و خارجی با اعتبار 190میلیارد تومان در حال اجرا که 80 درصد انجام شده است، بازسازی پایانه مسافربری والفجر، راه اندازی دوربین مداربسته، اطفاء حریق هوشمند در بنادر، برق رسانی و مطالعات بندر نگین، مطالعه بهینه سازی بندر، احداث پروژه جست و جو و نجات بندر دیلم، اجرای پروژه گردشگری اسکله های بندری، احداث و بازسازی ساختمان گارد برخی بنادر، اجرای منشور پروژه در بنادر، بازسازی اسکله های بندر محمد عامری و بندر بوالخیر از مهمترین پروژه های بندری استان بوشهر است.
توقف شش ماهه کشتی مسافربری بوشهر به قطر به دلیل نداشتن سهمیه سوخت
ارجمند زاده با اشاره به سفر رئیس جمهور به بوشهر تصریح کرد: اجرای شناور گردشگری در بندر کنگان به مناقصه رفته است که در منتظر سفر رئیس جمهور به بوشهر هستیم تاکلنگ زنی انجام شود؛ مدت زمان این پروژه 30 ماهه برنامه ریزی شده است که بندری مدن تر و با ظرفیت بهتری در حوزه صادرات و واردات خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه کشتی مسافربری بوشهر به قطر شش ماه است که متوقف شده است، تاکید کرد: مشکل اصلی کشتی مسافربری بوشهر به قطر تامین سوخت یارانه ای است که برخی از وزرا و معاون رئیس جمهور در سفری که به استان بوشهر داشتند قول مساعد دادند اما هنوز خبری نیست.
ارجمند زاده خاطرنشان کرد: این کشتی بزرگ هنوز در لنگرگاه بندر بوشهر قرار دارد و آمادگی کامل دارد که هر زمان سوخت مورد نیاز تامین شود فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: انتظار ورود شناورها به بندر بوشهر به صفر رسیده است که با اتمام لایروبی بندر زمینه ورود کشتی های چند هزار تنی به بندر بوشهر فراهم می شود و می توان نقش بسیار مهمی در حوزه صادرات و اردات داشته باشیم.
وظیفه پلیس امنیت اقتصادی تقاطع گیری نرم افزاری است
وی با اشاره به وظیفه پلیس امنیت در بنادر، اذعان کرد: براساس مصوبه شورای مبارزه با قاچاق کالا همه بنادر کشور مجهز به پلیس امنیت اقتصادی هستند که وظیفه اصلی آنها تقاطع گیری نرم افزای است.
خروج قطعات کشتی رافائل از دریا تکذیب شد
ارجمند زاده ابراز کرد: خارج کردن شناورها از دریا باید با مجوز اداره بندر باشد که بخشی از این مجوز زیست محیطی است و برای خروج قطعات کشتی رافائل هیچ گونه مجوزی صادر نشده است و اخباری در این خصوص به اداره بندر گزارش داده نشده است.
وی با بیان اینکه اخبار در خصوص خروج قطعات کشتی رافائل از دریا کذب است، خاطرنشان کرد: گشت های مختلفی به صورت منظم در محدوده کشتی رافائل انجام می شود که تاکنون هیچ موردی مبنی بر خروج قطعات مشاهده نشده است.
میدر کل اداره بندر بوشهر بیان کرد: کشتی آتوسا در ساحل بندرگاه بوشهر وجود داشت که مشکلاتی برای صیادات ایجاد کرده بود و اداره بندر با هماهنگی دستگاه ها مجوز خروج این کشتی را صادر و عملیات اجرایی آن آغاز شد.
انتهای پیام /