دوشنبه 6 اسفند 1403

تولید روزانه 30 هزار ماسک با استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تولید روزانه 30 هزار ماسک با استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی

تهران - ایرنا - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حال حاضر روزانه حداقل 30 هزار ماسک با استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی تهیه می‌شود و این ظرفیت به زودی افزایش چشمگیری خواهد داشت.

به گزارش روز یکشنبه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «محمد شریعتمداری» همچنین از اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با مشارکت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی (به عنوان کارفرما) و جهاد دانشگاهی (به عنوان مجری) در کشور خبر داد.

وی به تشریح اقدامات و تمهیدات برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا پرداخت و گفت: از اهداف طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، شبکه سازی، ایجاد شبکه‌های عملیاتی و نقش توسعه و واسطه بین متقاضی و برندهای ملی، محلی و پیشران و همچنین مهارت افزایی و اشتغالزایی است.

وزیر کار افزود: تلاش شده برای کمک به مقابله و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در کشور از ظرفیت های مشاغل خانگی در استانها استفاده شود.

شریعتمداری افزود: در تعدادی از استانها همچون گلستان، بوشهر، خراسان رضوی، تهران و مرکزی اقداماتی برای تهیه ماسک، گان و مواد ضدعفونی کننده انجام شده است.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در استان گلستان، قرارداد تهیه و تحویل پنج هزار دست لباس گان بیمارستانی منعقد شده است.

وی ادامه داد: همچنین در کارگاه‌های پیشران در استان بوشهر روزانه سه هزار ماسک تولید می شود که در این طرح به طور مستقیم برای 20 نفر اشتغال ایجاد شده و 70 درصد آنها نیز زنان سرپرست خانوار طرح مشاغل خانگی هستند.

شریعتمداری همچنین اضافه کرد: در استان مرکزی کار تولید موادضدعفونی کننده انجام شده که در بخش هایی از آن مشاغل خانگی هم نقش و مشارکت داشته است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*