دوشنبه 3 آذر 1404

تکذیب اطلاعیه قوه قضاییه درباره اعلام علت ممنوع‌الخروجی همسر و فرزند علی دایی

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
تکذیب اطلاعیه قوه قضاییه درباره اعلام علت ممنوع‌الخروجی همسر و فرزند علی دایی

میزان نوشت: مرکز رسانه قوه قضائیه هیچ اطلاعیه‌ای در این خصوص صادر نکرده است و خبرگزاری رسمی قوه قضاییه میزان نیز که کلیه اخبار و اطلاعیه‌های رسمی منتشره دستگاه قضا را منتشر می‌کند نیز چنین خبری روی خروجی خود قرار نداده است.

شب گذشته و طی ساعات اخیر خبری به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه با موضوع ماجرای ممنوع‌الخروجی خانواده علی دایی در فضای مجازی منتشر شد، هر چند برخی منابع رسانه‌ای بلافاصله خبر خود را اصلاح و عنوان مرکز رسانه را از ان حذف کردند اما همچنان این خبر در برخی صفحات در حال انتشار است.

این در حالی است که مرکز رسانه قوه قضائیه هیچ اطلاعیه‌ای در این خصوص صادر نکرده است و خبرگزاری رسمی قوه قضاییه میزان نیز که کلیه اخبار و اطلاعیه‌های رسمی منتشره دستگاه قضا را منتشر می‌کند نیز چنین خبری روی خروجی خود قرار نداده است.

  • گفتنی است، خبر منتشر شده در خبرآنلاین به نقل از ایرنا، خبرگزاری رسمی دولت بود که در آن تاکید شده است: مرکز رسانه قوه‌قضاییه علت ممانعت نسبت به خروج همسر و فرزند علی دایی از کشور را همراهی با اغتشاشگران و دعوت به اعتصاب اعلام کرد.

بیشتر بخوانید:

  • اعلام اتهامات همسر و دختر علی دایی از سوی قوه قضاییه / چرا پرواز «دبی» برگشت و آنان را از هواپیما خارج کردند؟

  • رسانه اصولگرا: همسر و دختر علی دایی بازداشت نشده اند / آنها ممنوع‌الخروج هستند / از خروج‌شان به مقصد «دبی» جلوگیری شده

  • روایت «منبع آگاه» خبرگزاری اصولگرا از «ممنوع الخروجی همسر علی دایی از کشور»

  • واکنش علی دایی به پرواز ناتمام همسر و دخترش به دوبی / اگر مشکلی بوده چرا آنها را بازداشت نکردند؟ اگر مشکلی نیست چرا آنها را برگردانده‌اند؟

  • دایی: همسر و دخترم ممنوع‌الخروج نبودند / قصد سفر به آمریکا نداشتند / این هم بلیت برگشت‌شان / خدا را شکر که... + تصویر بلیت

21220

کد خبر 1711886