تکمیل 17 پروژه خوابگاهی طی یک سال آینده / افزوده شدن 11 هزار نفر به ظرفیت خوابگاهها

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از تلاش برای تکمیل 17 پروژه خوابگاهی نیمهتمام دانشگاههای علوم پزشکی کشور طی یک سال آینده خبر داد که با تکمیل این پروژهها 11 هزار نفر به ظرفیت خوابگاههای دانشجویی علوم پزشکی اضافه خواهد شد.
به گزارش ایسنا، دکتر سیما سادات لاری در حاشیه سومین نشست هماهنگی دریافت وام خوابگاهی برای تکمیل خوابگاههای نیمه تمام دانشگاههای علوم پزشکی گفت: در سطح دانشگاههای علوم پزشکی کشور 41 خوابگاه دانشجوی در دست ساخت وجود دارد که با توجه به میزان موفقیت هر پروژه با نگاه به امکان تکمیل ساخت خوابگاه طی یک سال اخیر، 17 خوابگاه واجد شرایط وجود دارد که ما در تلاش هستیم طی یک سال آینده تکمیل و در اختیار دانشجویان متقاضی خوابگاه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در بودجه برای تکمیل و ساخت این خوابگاهها هیچ منابعی در نظر گرفته نشده است و این در حالی است که پروژههای خوابگاهی در دست ساخت دانشگاههای علوم پزشکی بین 10 تا 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشتهاند، ابراز داشت: بر این اساس معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به این موضوع ورود پیدا کرد که چرا علی رغم وجود این تعداد خوابگاه در دست ساخت روسای دانشگاههای علوم پزشکی قادر به انجام اقدامی برای تکمیل این پروژهها نیستند؟
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه به دنبال تلاش صورت گرفته قول ارائه وامهایی را از سوی بانکهای رفاه و ملت برای پیشبرد ساخت و تکمیل این خوابگاهها گرفتهایم، بیان داشت: نشستی که در حال برگزاری است سومین نشست با رؤسا، معاونان فرهنگی و دانشجویی و توسعه و مدیریت منابع دانشگاههای علوم پزشکی است که شرایط تکمیل ساخت خوابگاه خود را تا یک سال آینده دارند؛ در پی این هستیم که بتوانیم دغدغههای این عزیزان را برطرف و راه را برای دریافت وام از بانکهای مربطه برای توسعه و تکمیل خوابگاههای دانشگاهی تسهیل کنیم.
وی ادامه داد: در اجلاس معاونان فرهنگی و دانشجویی این درخواست را داشتهایم تا شاخص خوابگاههای متاهلی افزایش پیدا کند و ساخت این خوابگاهها در اولویت قرار گیرد. متاسفانه برخی دانشگاههای علوم پزشکی از داشتن خوابگاه متاهلی برای دانشجویان متاهل خود محروم هستند که ما امید داریم این دانشگاهها بتوانند تا انتهای سال موفق به ساخت واحدهای متاهلی برای دانشجویان متاهل خود شوند. وجود 24 خوابگاه متاهلی و 882 واحد متاهلی در سطح دانشگاههای علوم پزشکی کشور
سخنگوی وزارت بهداشت در این نشست که با حضور مسؤولان چهار دانشگاه اراک، رفسنجان، یزد و شاهرود برگزار شد، تصریح کرد: دانشگاههای علوم پزشکی برای دریافت وامهای خود سؤالاتی دارند که در این نشستها که با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت، رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار میشود، تلاش داریم این ابهامات را برطرف کنیم تا در فرصت کمی که در اختیار داریم بتوانیم تکمیل 17 خوابگاه مورد نظر را با موفقیت پیش ببریم.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به انجام مذاکرات اولیه با مدیر عامل بانک رفاه، از اعلام آمادگی معاونت فرهنگی و دانشجوی وزارت بهداشت برای تکمیل 17 پروژه خوابگاهی دانشگاههای علوم پزشکی کشور خبر داد و اظهار داشت: تمامی موانعی که در مسیر اخذ وامهای اعلام شده برای دانشگاهها وجود دارد به همت مسؤولان دانشگاهی برطرف خواهیم کرد تا بتوانیم هر چه سریعتر تکمیل این پروژههای خوابگاهی نیمهتمام را به اتمام برسانیم.
این مقام مسؤول به اهمیت ساخت خوابگاههای متاهلی اشاره کرد وگفت: تعداد خوابگاههای متاهلی دانشگاههای علوم پزشکی کشور کافی نیستند و ما اکنون دارای 24 خوابگاه متاهلی و 882 واحد متاهلی در سطح دانشگاههای علوم پزشکی هستیم. در اجلاس معاونان فرهنگی و دانشجویی این درخواست را داشتهایم که شاخص خوابگاههای متاهلی افزایش پیدا کند و ساخت این خوابگاهها در اولویت قرار گیرد. متاسفانه برخی دانشگاههای علوم پزشکی از داشتن خوابگاه متاهلی محروم هستند و امید داریم این دانشگاهها بتوانند تا انتهای سال موفق به ساخت واحدهای متاهلی شوند.
94 هزار دانشجوی خوابگاهی در دانشگاههای علوم پزشکی خدمات خوابگاهی دریافت میکنند
در ادامه مهندس خدابندهلو مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار مفدا با اشاره به نشست برگزار شده، گفت: به دنبال جلسات قبلی که ما با رؤسا، معاونان فرهنگی و دانشجویی و توسعه و مدیریت منابع دانشگاههای علوم پزشکی در خصوص خوابگاههای در دست ساخت داشتهایم، با حضور مسؤولان چهار دانشگاه علوم پزشکی اراک، رفسنجان، یزد و شاهرود برگزار شد. بانک عامل این چهار دانشگاه بانک رفاه است و بر این اساس این دانشگاهها میتوانند خوابگاههای نیمه تمام خود را با تسهیلات بانک رفاه تکمیل کنند.
وی اظهار داشت: در این نشست تلاش شد تا مشکلات پیش روی این چهار دانشگاه برای اخذ وام از بانک رفاه با توجه به مساعدت بسیار خوبی که مدیر عامل بانک رفاه دارد شناسایی کرده و این موانع را برطرف کنیم و در ادامه وامهای مورد نظر اخذ شود و کار تکمیل و ساخت این خوابگاههای نیمه تمام به پایان برسد. صحبتهای خوبی از سوی مسؤولان دانشگاهی بیان و مشکلات دانشگاهها ثبت شد و در اولین فرصت با مسؤولان بانک رفاه برای رفع این مشکلات صحبت خواهد شد.
به گزارش مفدا، این مقام مسؤول در خصوص ظرفیت خوابگاهی که با ساخت 17 پروژه خوابگاهی نیمه کاره به دانشگاههای علوم پزشکی افزوده خواهد شد، گفت: در حال حاضر با ساخت این 17 خوابگاه طی یک سال آینده حدود 11 هزار نفر به ظرفیت خوابگاهی دانشگاههای علوم پزشکی افزوده خواهد شد و در حال حاضر نیز 94 هزار دانشجوی خوابگاهی در دانشگاههای علوم پزشکی خدمات خوابگاهی دریافت میکنند.
انتهای پیام