تکواندوی قهرمانی جهان | حذف زودهنگام ناهید کیانی و برتری سلیمی در مبارزه نخست
روز نخست مسابقات جهانی تکواندو با شکست و حذف ناهید کیانی در مبارزه دوم آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، روز نخست بیستوهفتمین دوره مسابقات جهانی تکواندو از بامداد امروز (جمعه) با برگزاری مبارزات اوزان 57- کیلوگرم بانوان و 87+ کیلوگرم مردان در شهر ووشی چین آغاز شد. در این رقابتها ناهید کیانی و آرین سلیمی، دو المپین تکواندوی کشورمان به روی شیاپچانگ رفتند.
در بخش بانوان و در وزن 57- کیلوگرم، ناهید کیانی دارنده مدال طلای دوره گذشته مسابقات جهانی و نقره المپیک 2024 پاریس، در نخستین دیدار خود برابر دریا کاستنوویچ از اوکراین قرار گرفت و با نتیجه 2 بر یک به پیروزی رسید. کیانی راند نخست را 5 بر 4 واگذار کرد، اما در دو راند بعدی با نتایج 7 بر 4 و 12 بر 2 بر حریف خود غلبه کرد.
ملیپوش کشورمان در مرحله یک هشتم نهایی هم به مصاف فیث دایلون از آمریکا رفت و در دو راند متوالی با نتایج 5 بر یک و 4 بر 3 شکست خورد تا از دور مسابقات کنار برود و نخستین حذفشده تیم ملی تکواندوی ایران در این رقابتها لقب بگیرد.
در بخش مردان و در وزن 87+ کیلوگرم، آرین سلیمی قهرمان المپیک 2024 پاریس پس از استراحت در دور نخست، در دومین دیدار خود به مصاف دنیل از کوبا رفت و با برتری در دو راند متوالی و نتایج 9 بر صفر و 7 بر 2 به مرحله سوم صعود کرد. سلیمی تا ساعاتی دیگر در سومین مبارزه خود به میدان خواهد رفت.
بیستوهفتمین دوره مسابقات جهانی تکواندو با حضور 991 ورزشکار از 179 کشور از دوم تا هشتم آبان ماه در شهر ووشی چین در حال برگزاری است.
ستارههای المپیکی ایران در خط شروع جهانی تکواندو / حریفان کیانی و سلیمی مشخص شدند