یک‌شنبه 30 دی 1403

تیراندازی در مراسم عروسی و عزا جرم است؟

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
تیراندازی در مراسم عروسی و عزا جرم است؟

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: تیراندازی در مراسم رسم نیست بلکه جرم است. جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: تیراندازی در مراسم رسم نیست بلکه جرم است. به گزارش عرشه آنلاین، سردار قاسم رضایی در کمیسیون عملیات شهرستان شوشتر با اشاره به اینکه در خصوص سرقت‌های مسلحانه باید برنامه‌ریزی و تلاش بیشتری صورت بپذیرد، افزود: تاکید بنده بر این است که تمامی مصوبات و دستورالعمل‌های ابلاغی در...

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: تیراندازی در مراسم رسم نیست بلکه جرم است.

به گزارش عرشه آنلاین، سردار قاسم رضایی در کمیسیون عملیات شهرستان شوشتر با اشاره به اینکه در خصوص سرقت‌های مسلحانه باید برنامه‌ریزی و تلاش بیشتری صورت بپذیرد، افزود: تاکید بنده بر این است که تمامی مصوبات و دستورالعمل‌های ابلاغی در زمینه‌های مختلف باید به صورت کامل و دقیق اجرا شود تا به هدف نهایی برسیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور اظهار داشت: سلاح و مهمات یکی از اولویت‌های رده‌های استان است و به‌عنوان مثال معاونت اجتماعی می‌بایست نسبت به بدعت تیراندازی در مراسم عزا و عروسی واکنش اجتماعی گسترده‌ای داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه هیچ کس حق ندارد بگوید تیراندازی در مراسم عزا و عروسی رسم است بلکه این یک نوع جرم است، ادامه داد: این فرهنگ نیست بلکه این اقدامی غیرقانونی است و باید نفرات مجرم تحت تعقیب قرار گیرند، همچنین بخش‌های مختلف اجتماع، سخنرانی‌های دانشگاه، صحبت جامعه شناسان و نظرات همه قضات می‌بایست از جمیع جهات قبح سلاح را برای مردم مشخص کند البته می‌بایست با اشراف اطلاعاتی دارندگان سلاح غیرمجاز را جمع آوری کنیم.

سردار رضایی تصریح کرد: کسانی که سلاح مجاز دارند، اما تیراندازی غیرمجاز می‌کنند یا مجوز سلاح آن‌ها تمام شده حق داشتن سلاح ندارند و این مطالبه جدی پلیس است.

وی به موضوع امنیت محله محور اشاره داشت و گفت: روح حاکم بر امنیت محله محور ایجابی است و اصلش کلانتر و پاسگاه محور است، رئیس کلانتری و پاسگاه باید با اقدامات ایجابی، خود را محور و تکیه‌گاه مردم کند، تمامی مکان‌ها و مشکلات آسیب‌زا نیز با اقدامات ایجابی حل و فصل شود و اگر نشد به صورت سلبی اقدام شود.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در خصوص آموزش اظهار داشتند: دانستنی‌های حقوقی، قضائی، نظامی و انتظامی کارکنان باید بالا رود و همچنین دانستنی‌های تعاملاتی با مردم، بازاریان، کسبه، وکودکان همچنین با چه ادبیات و کلامی صحبت کنیم و این موارد محور‌های اصلی آموزش هستند که باید لحاظ شوند.

وی اظهار داشت: فراجا اکنون نیرویی است که مقام معظم رهبری در وصف آن فرمودند: نیروی مقدس انتظامی و به کارکنان آن گفتند: مجاهدان فی سبیل الله و در سطح ملی فرمودند: مظهر اقتدار ملی و این‌ها القابی هستند که ایشان به مجموعه انتظامی هدیه کردند و این بدان معناست که ما می‌بایست از لباس مقدس انتظامی مراقبت و به آن تعصب خاص داشته باشیم.

سردار رضایی با اشاره به این که ما مدیون خون شهدا و انقلاب هستیم، بیان داشت: ما همه فرزند این انقلاب و حافظان آن هستیم و یکی از وظایف اصلی مجموعه انتظامی مراقبت از دستاورد‌های انقلاب اسلامی است، ما بر اساس قانون عمل می‌کنیم و قانون هم از آرمان‌های انقلاب اسلامی دفاع می‌کند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور به تهدید‌های نرم زیادی که در فضای مجازی وجود دارد، اشاره کرد و گفت: تهدید اخلاق، باورها، اعتقادات دینی، شیرازه و بنیان خانواده‌ها از مهمترین و قویترین اقدامات دشمن است که همه ما وظیفه داریم به شدت از این موضوعات مراقبت کرده و به جد با مخالفان آن مبارزه کنیم.

تاکید بر توقیف خودرو‌های پلاک مخدوش و شوتی / جدیت در مقابله با تهدیدات فضای مجازی

سردار قاسم رضایی در کمیسیون عملیات شهرستان‌های ایذه، باغملک و هفتکل ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای مدافع امنیت این 3 شهرستان و همچنین 11 شهید شهرستان راسک با تاکید بر آموزش‌های تخصصی کارکنان افزود: آموزش باید مستمر و پیوسته باشد و فرماندهان می‌بایست گزارش کار خود را از آموزش کارکنان شروع کنند و با بررسی عملکرد این حوزه، اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: آموزش‌های نظامی، حقوقی و تعاملاتی باید در راس آموزش‌ها باشد؛ سه موضوع در تحول کوپ‌ها و کمیسیون‌های عملیات باید دائمی باشد: 1- دانستنی‌های حقوقی و قضائی 2- دانستنی‌های نظامی و انتظامی 3- دانستنی‌های تعاملاتی.

وی با بیان اینکه روسای کلانتری‌ها باید بیشتر وقت خود را در تعامل با مردم و شناسایی جرایم صرف کنند گفت: روح حاکم بر دستورالعمل امنیت محله محور بر همین تعاملات با مردم استوار است، رئیس کلانتری وقتی در میان مردم محله قدم می‌زند واقعا باید مردم احساس امنیت کنند و لرزه بر اندام مجرمان بیفتد.

سردار رضایی با تاکید بر افزایش نگهبانان محله و موسسات حفاظتی و مراقبتی اظهار داشت: آن‌ها دارای ظرفیت‌های بزرگی هستند و در واقع بازو‌های کلانتری و پاسگاه‌ها محسوب می‌شوند، این موسسات در امور مختلف از جمله پیشگیری از سرقت‌ها کمک شایانی می‌کنند.

این مقام ارشد انتظامی خودرو‌های بدون پلاک، پلاک مخدوش و خودرو‌های شوتی را خط قرمز پلیس دانست و گفت: مأموران انتظامی نباید نسبت به حضور آن‌ها در خیابان‌ها و معابر بی تفاوت باشد و بلافاصله بعد از رویت، باید آن‌ها را متوقف کنند. از نظر قانون و پلیس، خودروی پلاک مخدوش یعنی اینکه او دارای جرایم دیگری هم هست که نمی‌خواهد شناسایی شود.

جانشین فرمانده کل فراجا انس و مودت در بین زیر مجموعه را کلید واژه موفقیت در سازمان دانست و گفت: باید انس و مودت در بین کلیه کارکنان حاکم باشد تا دلسوزانه پشت و پناه هم باشند و در ماموریت‌های مختلف همدیگر را یاری کنند.

براساس گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار رضایی در پایان به تهدیدات فضای مجازی اشاره داشت و تاکید کرد: دشمن از طریق فضای مجازی تعصب، ایمان و اعتقادات خانواده‌ها را هدف قرار داده و تلاش می‌کند از این طریق بنیان خانواده‌ها را متلاشی کند که این یک تهدید بزرگ برای جامعه است و ضرورت دارد با جدیت تمام با این تهدید مقابله کنیم.

منبع: ایسنا هم اکنون دیگران می خوانند -->

بیشتر بخوانید

تیراندازی در مراسم عروسی و عزا جرم است؟ 2