یک‌شنبه 8 شهریور 1405

ثبت روزانه 33 تماس با مرکز‌های فوریت‌های پلیسی 110

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ثبت روزانه 33 تماس با مرکز‌های فوریت‌های پلیسی 110

معاون عملیات پلیس پایتخت گفت: روزانه 33 هزار تماس 110 داریم که در دو سوم این‌ها دستگاه‌های امدادی و خدماتی در کنار پلیس حضور دارند.

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار پرویز یعقوبی معاون عملیات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اظهار کرد: همه واحدهای سیاسی، نظام های سیاسی و حاکمیت هابرای ایجاد نظم و انتظام ملی، اقدام به راه اندازی نهادها، سازمان ها و ارگان های مختلف برای کنترل اجتماعی می کنند.

وی افزود: پلیس 110، سازمان‌های آتش نشانی، اورژانس، هلال احمر، شرکت آبفا (آب برق، گاز) سازمان های امنیت ساز هستند.

سردار یعقوبی گفت: روزانه 33 هزار تماس 110 داریم که در دو سوم این ها دستگاه های امدادی و خدماتی در کنار پلیس حضور دارندو به ما در جرای ماموریت‌ها کمک می کنند.

وی با بیان اینکه تعامل نزدیکی با سازمان های خدماتی و امدادی داریم و در حال خدمت رسانی به مردم در حوزه های مختلف هستیم، گفت: امیدوارم روزی برسد تا مردم با یک شماره تماس بگیرند و درخواست های امدادی، خدماتی و پلیسی را برای دریافت خدمات ازخادمان خود طلب کنند.

بیشتر بخوانید

پاکسازی بستر‌های جرم خیز مطالبه ناجا است