جاعل مهر و اسناد رسمی دفتر رهبر انقلاب اسلامی دستگیر شد
سربازان گمنام امام زمان (عج) در عملیاتی موفقیتآمیز جاعل مهر و اسناد رسمی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی را در شمال سیستان و بلوچستان شناسایی و دستگیر کردند.
خبرگزاری میزان - طبق اعلام اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان، سربازان گمنام امام زمان (عج) در عملیاتی موفقیتآمیز جاعل مهر و اسناد رسمی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی را در شمال سیستان و بلوچستان شناسایی و دستگیر کردند.
این فرد که خود را بازرس ویژه دفتر مقام معظم رهبری معرفی کرده بود با استفاده از جعل عنوان و اسناد اقدام به کلاهبرداری میکرد که پس از تحقیق و بررسی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان، دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.
در همین راستا اداره کل اطلاعات از عموم شهروندان استان درخواست کرد که در صورت مشاهده این قبیل موارد، با شماره گیری تلفن 113 مراتب را در اسرع وقت به ستاد خبری این اداره کل اعلام کنند.