پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

جانمایی پارک بانوان در شهرستان سمنان مناسب نیست

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
جانمایی پارک بانوان در شهرستان سمنان مناسب نیست

همتی گفت: تاکنون با شناسایی تعدادی از بانوان سرپرست خانوار، برنامه‌های آموزشی و حمایتی مختلفی برای آن‌ها در نظر گرفته‌ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، سعیده همتی مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان پیش از ظهر امروز با عباس گلرو نماینده مردم شهرستان‌های سمنان، سرخه و مهدیشهر در خصوص مسائل بانوان دیدار و گفتگو کرد.

درصدد شناسایی ظرفیت‌ها بین نیروهای مردمی هستیم

سعیده همتی مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان در این نشست با ارائه در زمینه‌های مختلف از قبیل آموزش و آمار در حوزه‌های مختلف و نیز امکانات موجود در شهرستان‌های استان مانند فضای شهری مختص بانوان، در خصوص پارک بانوان شهرستان سمنان برای ایجاد محیطی بانشاط و متناسب با شئون بانوان شهرستان درخواست مساعدت کرد.

مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان ضمن تشریح اهمیت قوانین در حوزه مسائل بانوان عنوان کرد: قوانین تسریع و تسهیل‌کننده مسیری است که در بسترسازی برای تعالی بانوان و خانواده در دولت مردمی در نظر گرفته شده است.

وی با بیان این‌که قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، باتوجه به لزوم رویکردی که باید در مورد جمعیت داشته باشیم و دغدغه مقام معظم رهبری در خصوص جمعیت، قانونی کاملی است، گفت: البته منتظر تسهیل مواردی هستیم که راه را برای اجرایی شدن کامل این قانون هموار کند.

همتی با بیان اینکه بانوان از ابتدای انقلاب ثابت کردند که هر جا نیاز به تحول بوده بخوبی این نقش را به عهده گرفته‌اند، افزود: بانوان می‌توانند در بسیاری از مواردی که در اولویت کلان کشوری قرار دارد مانند سبک زندگی، گردشگری، محیط زیست و مباحث مرتبط با خانواده و بسیاری از مواردی که مورد توجه دولت و مجلس و نگاشته در اسناد بالا دستی است، پیشران و پیش‌قدم در این مسیر باشند.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان با تأکید بر تحول در رویکرد و همچنین عملکرد دفتر معاونت بانوان، گفت: در موضوعات احصاء شده در حوزه بانوان همچون تحکیم خانواده، جمعیت، گفتمان سازی در جهت تبیین الگوی سوم زن مسلمان، کسب و کار پایدار بانوان با اولویت مشاغل خانگی و... برای تسریع در حل مسائل نیازمند کمک و استفاده از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد و نهادهای حمایتی هستیم.

وی با اشاره به این‌که دفتر معاونت بانوان با برگزاری جلسات و اقدام به شناسایی ظرفیت‌ها درصدد ایجاد و افزایش هم‌افزایی بین نیروهای مردمی و دستگاه اجرایی است، افزود: تاکنون در موارد متعددی از برنامه و کارهای انجام شده، اثر مثبت این اقدام را مشاهده کرده‌ایم.

همتی با بیان موقعیت و شرایطی که کشور در آن قرار دارد تصریح کرد: طبق فرموده مقام معظم رهبری باید کار به دست مردم سپرده و حل شود و هرجایی که مردم پای کار بوده و مشارکت داشته‌اند اتفاقات خوبی رخ داده و وظیفه دستگاه اجرایی کمک و حمایت از مردم در جهت انجام درست امور است.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان با بیان این‌که تعداد زیادی از کارکنان و کارگران خانم شاغل در شهرک صنعتی سرپرست خانوار و مجرد هستند، افزود: تاکنون با شناسایی تعدادی از این بانوان برنامه‌های آموزشی و حمایتی مختلفی برای آن‌ها در نظر گرفته‌ایم.

وی با اشاره به این‌که برنامه‌های مختلفی برای زنان و خانواده در سطح استان در نظر داریم، عنوان کرد: با مشکل عدم اعتبارات مالی مواجه ایم و نیاز به حمایت و جلب اعتبار مالی داریم.

همتی با بیان اینکه پارک بانوان در شهرستان‌های دامغان و شاهرود جانمایی مناسبی دارد، گفت: متأسفانه جانمایی پارک بانوان در شهرستان سمنان از نظر دسترسی، حجم فضای سبز و موقعیت جغرافیایی مناسب نیست و در شهرستان‌های سرخه و گرمسار فضای در نظر گرفته شده، در حد مسیری برای پیاده‌روی است.

نقش بانوان در سرنوشت فرزندان تعیین‌کننده است

عباس گلرو نماینده مردم شهرستان‌های سمنان، سرخه و مهدیشهر در مجلس با اشاره به اهمیت بحث بانوان و خانواده بیان کرد: سال گذشته در مجلس با پیشتازی بانوان نماینده و همچنین همراهی سایر نمایندگان قانون حمایت از خانواده به تصویب رسید و در حال حاضر در منطقه به لحاظ افت جمعیتی وضعیت خوبی نداریم.

نماینده مردم شهرستان‌های سمنان، سرخه و مهدیشهر در مجلس با اشاره به تأثیرگذاری زنان در طول تاریخ تأکید کرد: باید در جامعه، زنان را از منظر و جایگاه ترحمی خارج کرد و به واقع باید با یک نگاه کارکردگرایی و عمیق دینی بانوان را در انجام امور کشور مشارکت داد.

وی با تأکید بر لزوم استفاده از نیرو و ظرفیت بانوان، گفت: خصوصا در دولت قبل و در استان سمنان ژست استفاده از نیروی بانوان وجود داشت. باید دقت کرد افزایش درصد حضور بانوان با کیفیت باشد و صرفاً یک حرکت و ژست سیاسی نباشد.

گلرو با بیان اینکه در حال حاضر در جامعه با آسیب شدیدی در بعد فرهنگی مواجهیم، اظهار کرد: اکثر خانواده‌ها و آموزش و پرورش در آموزش و تربیت فرزندان نقش خنثی‌ای دارند و نقش بانوان به عنوان مادر و پرورش دهنده اصلی فرزند بسیار مهم و در سرنوشت فرزندان تعیین‌کننده است.

این نماینده مجلس پیشنهاد با اشاره به اینکه دفتر امور بانوان با استفاده از اسناد بالادستی چون بیانات و روایات و همچنین قوانین، نقشه راهی را برای خود تنظیم کرده و با هدف‌گذاری و اقدام به عمل و اثرگذاری کند، افزود: بانوان استان سمنان را به لحاظ فرهنگی و سبک پوشش و سطح فکری بعنوان الگوی سایر شهرهای کشور قرار داد.

وی خاطرنشان کرد: باید لیستی از آنچه بانوان استان به آن نیاز دارند تدوین شود تا زیر ساخت‌های مورد نیاز آن موارد، شناسایی یا مهیا شود.

انتهای پیام /