جمعه 8 اسفند 1404

جذب نیروی انسانی در سازمان هواشناسی کشور 3 برابر شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
جذب نیروی انسانی در سازمان هواشناسی کشور 3 برابر شد

رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: در 4 سال اخیر میزان جذب نیروی انسانی در سازمان نسبت به 4 سال قبل از آن 3 برابر شده است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: در 4 سال اخیر میزان جذب نیروی انسانی در سازمان نسبت به 4 سال قبل از آن 3 برابر شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سحر تاج بخش مسلمان اظهار داشت: از سال 94 تا پایان سال 1398 تنها 112 نیروی جدید در سازمان هواشناسی کشور جذب شدند که این عدد در سه - چهار سال اخیر به 336 نفر رسیده است.

وی افزود: با وجود افزایش میزان جذب نیروی انسانی در سازمان هواشناسی کشور، همچنان با کمبود نیرو مواجه هستیم.

رئیس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: در حال حاضر حدود 37 درصد از پست‌های سازمانی مجموعه سازمان هواشناسی کشور خالی است، این به این معنی است که سایر کارکنان با کار بیشتر این خلاء را پوشش می‌دهند.

تاج‌بخش گفت: تلاش می‌شود با حمایت وزیر محترم این کسری با جذب نیروهای جدید به حداقل برسد و فشار کاری همکاران کاهش یابد.

ارتقا سطح 142 پست سازمانی در سازمان هواشناسی کشور

رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: در فرایند اصلاح ساختار سازمانی هواشناسی کشور که در سال 1400 انجام شده، 142 پست سازمان ارتقا یافت و 12 اداره رادار در کشور ایجاد شد.

وی اضافه کرد: اکثر ارتقا پست‌ها در سطح استان‌ها صورت گرفته است به طوریکه 124 پست را شامل می‌شود.

وی افزود: در این اصلاح ساختار 31 اداره «توسعه مدیریت و منابع» در استان‌ها به سطح «معاونت» ارتقا یافته است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: همچنین 91 پست کارشناسی در سطح استان به کارشناس مسئول ارتقا یافت و 2 پست به مسئول ایستگاه در شهرستان‌ها ارتقا یافت.

تاج‌بخش خاطرنشان کرد: در ستاد سازمان نیز 18 پست ارتقا یافت که شامل ارتقا 10 پست به رئیس اداره، 2 پست به معاون دفتر و شش پست به «اداره کل، دفتر و مرکز» است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور در ادامه گفت: علاوه بر اینها 12 اداره رادار در استان‌های «آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، سیستان و بلوچستان، کردستان، لرستان، گلستان، هرمزگان، همدان» ایجاد شده است.