جزئیات سقوط مرگبار پژو 206 از پل مورچه
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: سقوط یک دستگاه پژو 206 از پل در محور مورچهخورت به اصفهان 4 کشته و یک مجروح به جای گذاشت.
اصغر زارع، رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: سقوط یک دستگاه پژو 206 از پل در محور مورچهخورت به اصفهان 4 کشته و یک مجروح به جای گذاشت.
به گزارش عرشه آنلاین، رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان اظهار داشت: ساعت 23 و 55 دقیقه شب گذشته مأموران پلیس راه استان اصفهان از یک حادثه رانندگی در محور مورچه خورت به اصفهان 5 کیلومتر بعد از پاسگاه پلیس راه در تقاطع غیرهمسطح یا زیرگذر فناوری مطلع و به منظور بررسی موضوع در صحنه حاضر شدند.
وی افزود: در بررسی صورت گرفته مشخص شد یک دستگاه خودروی پژو 206 که در حال تردد در این محور بوده به طور ناگهانی از جاده خارج شده و بعد از برخورد با گاردریل و شکستن حفاظ پل از ارتفاع 5 متری به داخل زیرگذر سقوط کرده و واژگون میشود.
زارع بیان کرد: در این حادثه راننده که یک مرد 61 ساله بوده به همراه 3 نفر خانم دیگر از سرنشینان خودرو بر اثر شدت جراحات وارده در دم جان خود را از دست داد و یک خانم دیگر نیز به شدت مجروح و برای مداوا به بیمارستان منتقل شد.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: کارشناسان پلیس راه پس از بررسی دقیق و کارشناسی این حادثه، عدم توجه به جلو از سوی راننده خودرو را علت وقوع آن اعلام کردند./ مشرق
هم اکنون دیگران می خوانند-
دومین بازیکن پرسپولیسی هم بازداشت شد
-
خبر تازه درباره زمان رفع فیلتر واتساپ و اینستاگرام
-
حرفهای تازه پدر مهسا امینی: رئیسی اصلا از ما دلجویی نکرد | هیچ جوابی به من نمیدهند
-
خواهر «شروین حاجیپور»: شروین در بازداشتگاه اداره اطلاعات ساری است
-
افشای سرقت 11 نوزاد توسط یک دکتر از بیمارستانی در تهران
-
افشاگری جنجالی احمدینژاد از پشتپرده فیلترینگ اینترنت