یک‌شنبه 4 آذر 1403

جنجال اتهام رشوه‌گیری یک امام جمعه به نمایندگان / صدای مجلسی‌ها درآمد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
جنجال اتهام رشوه‌گیری یک امام جمعه به نمایندگان / صدای مجلسی‌ها درآمد

سخنان امام جمعه میانه درباره رشوه گیری مجلس، واکنش تند نمایندگان مجلس را در پی داشته است. امروز در جلسه مجلس، برخی نمایندگان ضمن رد ادعای رشوه گیری، خواستار نظارت بیشتر بر عملکرد ائمه جمعه شده‌اند.

اخیرا حجه الاسلام والمسلمین محمدی، امام جمعه شهرستان میانه با انتقاد از قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی، این دو را محکوم به ضعف در عملکرد کرد.

براساس گزارش رسانه‌ها، حجه الاسلام والمسلمین محمدی گفته بود: نمایندگان مجلس همه شان از دم، تا پایشان به مجلس می‌رسد، وارد معامله با ایران خودرو شده و خودروی خودشان را می‌گیرند و دیگری کاری با هیچ چیز ندارد. من اعلام می‌کنم که این کار، رشوه است و حاضرم در هر دادگاهی پاسخگوی این ادعا باشم. همین می‌شود که خودروساز یک پراید را به بهای 300 میلیون تومان به این مردم تحمیل می‌کند. چنین نماینده‌ای چطور می‌تواند مطالبه‌گر باشد و از حقوق ملت دفاع کند؟

امام جمعه میانه همچنین با انتقاد از قوه قضائیه و قوانین ضعیف آن گفته بود: قوه قضائیه و مجلس وارد چنان بازی‌ی شده‌اند که وقتی یک زن پس از سال‌ها زندگی مشترک و جدایی، وقتی حق خود را می‌خواهد بلافاصله شوهرش تمام اموال خود را به نام مادرش یا خواهرش می‌کند و دست همسرش از اموال کوتاه می‌ماند و قوه قضائیه آن جُربزه را ندارد که گوش این شوهر یا خرخره اداره ثبت را بگیرد که چرا این کار صوری را انجام داده‌ای؟ علیرغم اینکه سازمان ثبت زیرمجموعه خود قوه قضائیه است. این قوانین هرگز درد مردم را دوا نکرده است و باید اصلاح شود. قوانین باید اصلاح شوند. این قوانین متعلق به سال‌های 43 و 44 نمی‌تواند مشکل کارگر یا کارفرما را حل کند.

این سخنان امام جمعه میانه، واکنش تند نمایندگان مجلس را در پی داشته است. امروز در جلسه مجلس، برخی نمایندگان ضمن رد ادعای رشوه گیری، خواستار نظارت بیشتر بر عملکرد ائمه جمعه شده‌اند.

حجت الاسلام علیرضا سلیمی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 9 بهمن) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی اظهار داشت: متاسفانه اخیرا یکی از ائمه جمعه اتهاماتی را متوجه تمام نمایندگان مجلس کرده که امیدوارم اصل این خبر صحت نداشته باشد. اتهام رشوه گیری، زیبنده نمایندگان مجلس نیست و حرمت مومن واجب است و باید مورد توجه قرار گیرد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همه ما باید در اظهارنظر خود دقت کنیم و نباید هر خبری به عنوان خبر قطعی اعلام شود. حتما همه افراد باید ملتزم باشند و امیدوارم هر چه سریعتر این مساله اصلاح شود و نباید از تریبون نماز جمعه این مباحث مطرح شود.

علی نیکزاد که ریاست جلسه را بر هده داشته در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: قطعا طرح این مباحث علیه مجلس کار نامناسبی بوده چرا که مجلس شورای اسلامی بارها از سوی مقام معظم رهبری عنوان انقلابی گرفته است. همه ما به دنبال این هستیم که انقلابی بمانیم و توصیه می‌کنیم افراد پیش از آنکه مطلبی را مطرح کنند، در وهله اول تحقیق کنند، جمع نبندند و بدانند تریبونی مانند تریبون نماز جمعه بسیار مقدس است و نباید در این فضا بی تقوایی شود.

مرتضی حسینی نماینده میانه در مجلس شورای اسلامی ظهرامروز (یکشنبه 9 بهمن ماه) در صحن علنی مجلس در تذکر شفاهی گفت: اخیراً امام جمعه یکی از شهرستان ها در جمع مردم تمام نمایندگان مجلس را متهم به رشوه خواری کرده و گفته که همه نمایندگان رشوه گیر ایران خودرو هستند. این تهمت زنی و حرمت شکنی نه تنها یک بی تقوایی محض و اهانت آشکار به ساحت منتخبین مردم است بلکه با بدیهی‌ترین اصول اخلاق و منطق و عقلانیت مغایرت دارد.

براساس گزارش خبرگزاری مهر؛ حسینی اظهار داشت: هیچ انسان خداترس و با ایمانی کل یک مجموعه را مورد افترا قرار نمی‌دهد. از شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه می‌خواهیم با نظارت موثر و مستمر نگذارد بعضی از افراد با بدزبانی مرزهای اخلاق را زیرپا بگذارند و به جای تقوای الهی درس عبور از خطوط قرمز به مردم بدهند.

نماینده میانه در مجلس شورای اسلامی گفت: ضمن احترام به محضر قاطبه امامان جمعه باید تأکید کنیم متأسفانه برخی از ائمه جمعه با دخالت های غیرکارشناسی و غیرسازنده و اظهارنظرهای غیرمسئولانه نه تنهادر حل مشکلات نقشی ایفا نمی کنند بلکه به آن می افزایند و در خطابه های خود حد و مرزی را محترم نمی شمارند. بنابراین ضروری است شورای سیاست گذاری ائمه جمعه این مسئله را به طور جدی تحت مدیریت و کنترل قرار دهد.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.