سه‌شنبه 16 تیر 1405

جهان پهلوان تختی الگویی کم نظیر برای همه ورزشکاران است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
جهان پهلوان تختی الگویی کم نظیر برای همه ورزشکاران است

کرمانشاه - ایرنا - رییس هیات کشتی استان کرمانشاه از جهان پهلوان تختی به عنوان الگویی کم نظیر برای همه ورزشکاران یاد کرد که ادامه راه و مسلک ایشان می‌تواند باعث عاقبت بخیری شود.

«محمدحسین محبی» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا و به مناسبت پنجاه و چهارمین سالروز درگذشت جهان پهلوان تختی اظهار داشت: آنچه که باعث شده ایشان به الگوی جوانمردی تبدیل شود منش و مرام پهلوانی بوده که در وجودش قرار داشت.

وی با اشاره به محوبیت بسیار زیاد جهان پهلوان تختی، گفت: آنچه که باعث این محبوبیت شده بود نه کسب مدال های رنگارنگ در میادین المپیک و جهانی بلکه کمک به نیازمندان و حضور میان اقشار مختلف مردم زمینه این محبوبیت را فراهم کرده بود.

محبی تصریح کرد: هر زمان که برای مردم مشکلی پیش می آمد جهان پهلوان تختی به سرعت وارد عمل می شد و همه تلاشش را برای حل مشکل آن ها به کار می گرفت.

رئیس هیات کشتی کرمانشاه افزود: نمونه آن در زمان زلزله بوئین زهرا سال 1341 خود را نشان داد که مرحوم تختی پس از جمع آوری مقدار زیادی کمک های مردمی به سمت افراد زلزله زده شتافت و اقدام به رفع مشکلات اولیه آن ها کرد.

وی تصریح کرد: بدون شک جهان پهلوان تختی برای همه مردم و ورزشکاران یک الگوی کم نظیر است و تاسی به مسلک و منش پهلوانی وی می تواند آن ها را عاقبت بخیر کند.

محبی با بیان اینکه شاید امروز تمسک به خوی و منش پهلوانی مرحوم تختی کمرنگ تر شده باشد اما هنوز هم خیلی از ورزشکاران هستند که با تاسی از ایشان اقدام به کمک به افراد نیازمند می کنند.

غلامرضا تختی قهرمانی مردم‌دار و متواضع و به عنوان شخصیتی مردمی و محبوب به حساب می‌آمد که علاوه بر قهرمانی در مسابقات مختلف کشتی به علت ورود به مسایل مربوط به مردم از جمله امور خیریه و عام‌المنفعه، شهرت و اعتبار خاصی پیدا کرده‌بود.

این پهلوان مردمی پس از سال ها افتخار آفرینی در عرصه ورزش کشتی در 17 دی 1346 خورشیدی در 37 سالگی به صورت مشکوکی در هتل آتلانتیک تهران درگذشت.

*س_برچسب‌ها_س*