سه‌شنبه 7 اسفند 1403

حاجی‌پور: ریکاوری مناسبی نداشتیم

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
حاجی‌پور: ریکاوری مناسبی نداشتیم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، لیگ ملت‌های والیبال سال 2023 در گروه مردان از روز سه شنبه 16 خردادماه در دو کشور کانادا و ژاپن آغاز شد و تیم ملی والیبال ایران پنجمین حضور خود را در این رقابت‌ها تجربه می‌کند. تیم‌های ایران و اسلوونی در ششمین روز این رقابت‌ها به مصاف یکدیگر رفتند و شاگردان بهروز عطایی سه بر صفر مغلوب حریف شدند.

علی حاجی‌پور پس از این دیدار اظهار کرد: بازی چندان خوبی نبود و در برخی از فاکتورها ضعیف عمل کردیم. ریکاوری مناسبی نداشتیم و زمان میان دو بازی خیلی کم بود. نتوانستیم آن گونه که باید استراحت کنیم و در فاکتورهای مختلف خوب عمل نکردیم.

بازیکن تیم ملی والیبال ایران در خصوص عملکردش توضیح داد: عملکرد فردی به چشم نمی‌آید. والیبال یک بازی گروهی است و باید تمام بازیکنان خوب باشند تا بتوانیم نتیجه مطلوب بگیریم و برنده بازی باشیم، نمی توانیم به نتیجه فردی اکتفا کنیم.

وی با تاکید بر این‌که بازیکنان تلاش خواهند کرد در مسابقات آینده بهتر ظاهر شوند، گفت: در هفته آینده تمام سعی‌مان را می کنیم تا با آمادگی و فرم بهتری آماده مسابقات شویم.

هفته دوم لیگ ملت‌ها در گروه مردان به میزبانی روتردام هلند و اورلئان در فرانسه از 30 خرداد تا 4 تیر پیگیری خواهد شد که مردان والیبال ایران در روتردام با تیم‌های آلمان، ایتالیا، آمریکا و هلند روبرو خواهند شد.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید علی حاجی‌پور والیبال ایران تیم ملی والیبال ایران والیبال لیگ ملت‌های والیبال پشت خط زن تیم ملی والیبال این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است