«حبیبالله بوربور» دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب شد
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، اعضای شورای مرکزی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در نخستین نشست خود حبیب الله بور بور را به عنوان دبیر کل این جمعیت و نیز محمد علی شایسته نیا را به عنوان قائم مقام دبیر کل به مدت چهار سال انتخاب کردند.
در این راستا عباس باستانی به عنوان مدیر روابط عمومی، همچنین احمد خاقانی پور به عنوان مسئول خزانه داری و مرتضی شمسایی به عنوان دبیر جلسات جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی انتخاب شدند.
گفتنی است در ادامه جلسه مقرر شد جهت بررسی طرح ها و اقدامات و کمک به دولت سیزدهم از جمله طرح تحولی ارائه شده توسط دولت، کمیته های تخصصی با حضور اعضای شورای مرکزی و استفاده از کارشناسان و اساتید ذی ربط با موضوعات "کمیته سیاسی"، "کمیته اقتصادی"، " کمیته فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، حقوقی" و " کمیته ارتباطات" تشکیل و همه هفته علاوه بر طرح در جلسه حضوری شورای مرکزی و دریافت نظرات دعوت شدگان، کمیته سیاسی شنبه شب ها، کمیته اقتصادی یکشنبه شب ها و کمیته فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، حقوقی سه شنبه شب ها در سطح مجازی از سال 1401 تشکیل جلسه دهند و جمع بندی نظرات توسط کمیته ارتباطات اطلاع رسانی شود.
براساس اعلام روابط عمومی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، وظیفه کمیته های چهارگانه فوق الذکر کمک لازم و نقد منصفانه به سند تحولی و اقدامات دولت و ارائه راهکارها خواهد بود.
انتهای پیام /