چهارشنبه 18 شهریور 1405

حریق مجتمع مسکونی 80 واحده در شهرک عباس آباد تهران

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
حریق مجتمع مسکونی 80 واحده در شهرک عباس آباد تهران

جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران در گفت وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درباره وقوع حریق در یک مجتمع مسکونی در شهرک عباس آباد اظهارداشت: ساعت 2:27 دقیقه بامداد امروز وقوع آتش سوزی در یک مجتمع مسکونی 80 واحده در جاده ورامین از طریق سامانه 125 به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد.

وی افزود: بلافاصله نیروهای 4 ایستگاه آتش نشانی همراه با تجهیزات مورد نیاز به محل حادثه اعزام شدند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران با اشاره به اینکه این مجتمع دارای 5 بلوک با یک زیرزمین مشترک بوده است، گفت: دود حاصل از حریق در زیرزمین به همه بلوک ها ورود یافته بود و تعداد زیادی انباری و خودرو در طبقه زیر زمین وجود داشت.

ملکی خاطرنشان کرد: زمانی که نیروها به محل رسیدند 3 خودرو شامل یک نیسان و دو سواری طعمه حریق و کاملا شعله ور شده بود و دود غلیظی زیر زمین را گرفته بود و خودروهای دیگر هم ناشی از تخریب گچ سقف خسارت دیده بودند. برخی ساکنان نیز لبه پنجره درخواست کمک کرده بودند.

وی بیان داشت: آتش نشانان از طریق پشت بام و نردبان و راه پله موفق به نجات جان ساکنان شدند و خوشبختانه مصدومیت و تلفات جانی نداشتیم و آتش در اسرع وقت اطفاء شد.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید حریق آتش نشانی شهرک عباس آباد این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است