حسن روحانی
حسن روحانی
چرا آمریکا با اشتباهات مکرر در سیاست خارجی خود، رقبا و دشمنان بزرگ و کوچک خود را به یکدیگر نزدیک می کند؟ در حالی که تنها چند سال پیش، دولتهای کوبا و ایران به دنبال روابط نزدیکتری با واشنگتن بودند.
نوزدهم اسفندماه 1401، با امضای توافقنامهای در چین، روابط ایران و عربستان وارد مرحله تازهای شد. این دو کشور بعد از هفت سال قهر دیپلماتیک، با تنشزدایی، روابطشان را در سطح جدیدی بازتعریف کردند.
نامه نیوز نوشت: فعال سیاسی اصولگرا گفت: اکثریت اصلاح طلبان همچون ادوار مختلف انتخابات، در رقابت سیاسی پیش رو حاضر خواهند بود.
در حالی که احداث پتروشیمی میانکاله اوایل سال گذشته به علت نداشتن ارزیابی زیستمحیطی متوقف شده بود اما ابتدای ماه جاری تصاویری در فضای مجازی منتشر شد که حکایت از آغاز مجدد آن را داشت؛ اقدامی که با واکنش سازمان حفاظت محیط زیست مواجه و در نهایت این پروژه با دستور دادستان دوباره متوقف شد.
روزنامه فرهیختگان نوشت: «مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری»، نهاد مشورتی رئیسجمهور یا اتاق فکر دولت، در دوران ریاستجمهوری هاشمیرفسنجانی تاسیس شد. هدف از تشکیل این مرکز انجام مطالعات و پژوهشها و ارائه پیشنهادها به رئیسجمهور بود.
غلامرضا کریمی، موافق سیاست خارجی دولت روحانی رییس دانشکده علوم سیاسی دانشگاه خوارزمی در مناظره برنامه «مدار» گفت: برجام هدف نبود بلکه ابزاری برای رفع اجماع و امنیت سازی علیه ایران بود. حضور دولت روحانی را پاسخی به نیاز بزرگ کشور میدانستم. وی افزود: شروع بحران هستهای در سیاست خارجی ایران سال 82 بود. در دوران جلیلی 3 قطعنامه علیه ایران صادر شد. قطعنامه 1929 که زمان احمدی نژادی تصویب...
گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو: بعد از گذشت حدود 2 سال از روی کار آمدن دولت سیزدهم، عملکرد اقتصادی دولت ابراهیم رئیسی با انتقادات زیادی روبرو است. نقد عملکرد دولتها البته سنت حسنهای است که جنبههای مثبت و آموزنده بسیاری دارد، اما شرط لازم این است که در این انتقادات، به اصل انصاف و موارد کارشناسی دقت شده و شرایط کشور نیز به درستی سنجیده شود. یکی از مواردی که اخیراً، مورد انتقاد برخی...
«مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری»، نهاد مشورتی رئیسجمهور یا اتاق فکر دولت، در دوران ریاستجمهوری هاشمیرفسنجانی تاسیس شد. هدف از تشکیل این مرکز انجام مطالعات و پژوهشها و ارائه پیشنهادها به رئیسجمهور بود.
نویسنده در یادداشت حاضر تاکید می کند اگر بدون آمدن اصلاح طلبان، نظام سیاسی توان برگزاری انتخاباتی با مشارکت بالا را دارد، پس چه اهمیتی دارد که اصلاح طلبان چه بگویند و چه شرایطی بگذارند یا اصلا خواسته ای را مطرح کنند؟ و اگر اهمیت ندارد شیوه برخورد آقای باهنر با اصلاح طلبان مبنی بر این که نظام برای اصلاح طلبان برای ورود به انتخابات شرط می گذارد، به چه معنایی است؟
رئیسجمهور سابق ایران در پیامی به سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم و نماینده ولیفقیه، درگذشت خواهر وی را تسلیت گفت.
رئیسجمهور سابق ایران در پیامی درگذشت خواهر سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم را تسلیت گفت.
اقتصادنیوز: مدیر مسئول روزنامه ابتکار گفت: در تهران اگر بنا باشد یک جریان گفتمانی نزدیک به اصلاحات وارد انتخابات شود، چنین لیستی احتمالا به سرلیستی آقای جهانگیری شکل خواهد گرفت و بعضی از وزرای دولت سابق و بعضی از جوانان مثل آذری جهرمی و تعدادی از بانوان در این لیست قرار خواهند گرفت.
عکس روحانیِ مسافرکش که در خط تهران - قم مسافرکشی میکرد بعد از حدود ده سال در فضای مجازی دوباره پربازدید شد.
هم میهن نوشت: آنچه از انحلال احزاب در چارچوب جمهوری اسلامی تا پیش از 89 به میان آمده بود؛ معمولاً مرتبط با تصمیمگیری اعضای آن یا اختلافات درونی بوده است؛ مانند آنچه که موجب انحلال حزب جمهوری اسلامی (سال فعالیت 1357 تا 1366) و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی (سال فعالیت 1365-1358) شد و تجربه انحلال با اعلام دستگاه قضایی حداقل برای احزاب شناسنامهدار و قدرتمند در فضای سیاسی پس از انقلاب...
آنچه اصولگرایان حاکم خود را نسبت به آن بیتوجه نشان میدهند، وضعیت افکار عمومی است. آنان میپندارند که با حضور اصلاحطلبان و یا بخشی از آنها «تنور انتخابات گرم میشود» و اکثریت مردم به پای صندوقهای رأی هجوم میآورند.
جهانگیری خاطرنشان کرد: یکی از اشکالات ما حتماً این است که متأسفانه ساختارهایمان به گونهای است که از آن، حل پایدار مسائل بیرون نمیآید و معمولاً صورت مسئلهها را پاک میکنیم و حل نمیکنیم. برای مثال مسئله حجاب از اوایل انقلاب موضوع کشور بوده است.