پنج‌شنبه 10 آبان 1403

حضور حضرت معصومه (س) در قم کوتاه اما منشأ برکات دائمی بود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
حضور حضرت معصومه (س) در قم کوتاه اما منشأ برکات دائمی بود

قم - ایرنا - مدیرکل اوقاف استان قم گفت: حضور حضرت فاطمه معصومه (س) در قم کوتاه بود اما در عین حال منشأ خیرات و برکاتی دائمی برای این شهر شد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری در سوگواره آیینی اخت الرضا (س) در بقعه مطهر علی بن بابویه قمی برگزار شد اظهار کرد: مداحان و شاعران آیینی، علمداران سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) و همه اهل بیت عصمت و طهارت هستند. وی افزود: این مدال افتخاری است که نصیب شما شده و امیدواریم همه ما این توفیق را بیابیم که تا آخرین لحظات عمرمان، حسینی بمانیم و حسینی از این جهان برویم. مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با اشاره به سجایای اخلاقی و سیره نورانی زندگی بانوی نور و کرامت حضرت فاطمه معصومه (س)، بر ضرورت الگوگیری از این شخصیت بزرگوار تاکید کرد. وی گفت: ولایت‌مداری و حرکت در مسیر حقیقت، بزرگ‌ترین درسی است که از زندگی این بانوی مکرمه می‌گیریم. اسکندری با خطاب به مداحان و شاعران گفت شروع کلام همه ما باید با «بسم الله الرحمن الرحیم» باشد خاطرنشان کرد: توحید در راس همه معارف است و دین همان است که امام حسین (ع) برای آن به شهادت رسیدند. مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم عنوان کرد: در طول تاریخ اسلام، دو بانوی بزرگوار وارد دو شهر شدند؛ یکی حضرت زینب (س) که وارد کوفه شد و اهانت‌ها به ایشان شد و دیگری شهر قم است که مردمانش با اینکه، هیچ یک از حضرات معصومین (ع) را ندیده بودند ولی ارادت تام و تمامی به آن بزرگواران داشتند و نهایت تکریم و نسبت به این بانوی بزرگ انجام دادند و برگ زرینی برای تاریخ قم کردند.

سوگواره آیینی اخت الرضا همزمان با سالروز وفات شهادت‌گونه حضرت فاطمه معصومه (س) در بقعه مطهر علی بن بابویه قمی برگزار شد و برخی مداحان و شاعران آیینی کشور در آن به شعرخوانی و مداحی پرداختند.

ابوالحسن علی بن حسین بن موسی بن بابویه قمی معروف به «ابن بابویه» و صدوق اول، پدر شیخ صدوق، فقیه و پیشوای مردم قم و از فقهای بزرگ شیعه در عصر غیبت صغری بوده که بقعه وی هم اکنون در نزدیک حرم مطهر حضرت معصومه (س) محل زیارت شیعیان است./

*س_برچسب‌ها_س*