شنبه 11 مرداد 1404

حضور موثر مردم را به سرمایه اجتماعی نظام تبدیل می‌کنیم

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
حضور موثر مردم را به سرمایه اجتماعی نظام تبدیل می‌کنیم

مشاور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: تلاش داریم ذهن‌های آماده و انقلابی را کنار هم قرار دهیم و حضور موثر مردم را به هدف عالی و سرمایه اجتماعی برای نظام تبدیل کنیم.

مشاور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: تلاش داریم ذهن‌های آماده و انقلابی را کنار هم قرار دهیم و حضور موثر مردم را به هدف عالی و سرمایه اجتماعی برای نظام تبدیل کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی عرب انصاری در سخنان قبل از خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران گفت: 12 مرداد سالروز تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در سال 1359 است که با موافقت امام (ره) تاسیس شد.

وی افزود: اساسنامه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در دهه 1380 به تصویب رسید. این شورا به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی اسم‌های ملی، عمومی و رسمی کشور را با استفاده از ظرفیت‌ها و در هماهنگی مردمی بر اساس اساسنامه دنبال کرده است. اولین رئیس این شورا حجت الاسلام حقانی بود که در سال 1360 در فاجعه حزب جمهوری اسلامی به شهادت رسید، بعد از آن حضرت امام، عمار انقلاب آیت الله جنتی را به عنوان رئیس این شورا انتخاب کرد که تا سال 1400 وظایف محوله را به نحو احسن انجام داد و از سال 1400 به بعد نیز حجت الاسلام موسی پور توسط مقام معظم رهبری منصوب شد.

عرب انصاری گفت: 21 دستگاه با این شورا همراهی می‌کنند. ایجاد بستر مناسب برای برگزاری شعائر مناسبتی به تعمیق باورها، ترویج ارزش‌ها و فرهنگ انقلابی، افزایش انگیزه مشارکت مردم در برگزاری مراسم‌ها و زنده نگه داشتن و نکوداشت مناسبت‌های ملی و اسلامی و تعمیق آن در بین اقشار جامعه به خصوص جوانان از جمله وظایف این شوراست. به فرمایش مقام معظم رهبری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در خط درست و صراط مستقیم حرکت کرده است.

مشاور رئیس شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی سیاست گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی را در برگزاری مناسبت‌های ملی، مذهبی، سیاسی و انقلابی عنوان کرد و افزود: شورای هماهنگی در حوادث غیرمترقبه از جمله فتنه تیر 1378، تیر 1387، فتنه 1388، دی 1396، فتنه 1401 و در جنگ 12 روزه با همراهی، همکاری و مشارکت مردم به طور فعال عمل کرد. در این مناسبت‌ها مدیریت کار با خودِ مردم است. این موضوع موجب وحدت و تفاهم اجتماعی شده است. ما تلاش داریم ذهن‌های آماده و انقلابی را کنار هم قرار دهیم و حضور موثر مردم را به هدف عالی و سرمایه اجتماعی برای نظام تبدیل تبدیل کنیم.

عرب انصاری ادامه داد: حضور آگاهانه مردم در صحنه‌های انقلاب همواره امیدبخش و نشاط آور بوده است و فتنه‌ها و دسیسه‌های پیچیده دشمن با حضور به موقع مردم ولایت‌مدار خنثی شده است.