حمایت از ایدههای دانشبنیان در اولویت های حوزه سلامت خراسان شمالی در سال جاری است / انعقاد قرارداد با 15 شرکت فناور در سال گذشته
امیرعلی قهرمانی گفت: در سال جاری از برنامههای ویژه با هدف توسعه پژوهشها و تولیدات سلامت محور در این دانشگاه اجرا و از استارتاپها و ایدههای دانشبنیان حمایت می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیرعلی قهرمانی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار عصراترک با اشاره به اینکه حمایت از استارتاپها و ایدههای دانشبنیان از اولویتهای معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برای سال جاری قرار گرفته است، اظهار داشت: قطعا از طریق پژوهش های دانش بنیان و اجرای طرح های فناورانه، تولید ثروت پایدار و منابع مالی قابل اجرا است، براین اساس در سال گذشته شاهد افزایش 100 درصدی طرح های دانش بنیان در این حوزه بوده ایم.
وی با اشاره به اینکه درسال 1400 تعداد 10 اختراع ثبت و دومین جشنواره استانی از ایده تا ثروت برگزار شد، گفت: علاوه بر این نخستین مدرسه پاییزه کشوری فناوری نیز در همین بخش و در جهت تحقق ایدهها به ثروت برگزار شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به درخشش این دانشگاه در جشنوارههای مرتبط با این حوزه، اضافه کرد: کسب مقام دوم در هفتمین فن بازار ملی سلامت، کسب مقام برتر در جشنواره جهادگران علم و فناور، کسب پنج عنوان برتر در جشنواره تقدیر از پژوهشگران و فناوران استان، کسب مقام دانشجوی نمونه کشوری و کسب مقام برتر در مقالات مروری حوزه کووید19 ازجمله دستاوردها در سال گذشته بود.
وی افتتاح مراکز رشد و نوآوری دانشگاه، انعقاد قرارداد با 15 شرکت فناور برای استقرار در مرکز رشد فناوری و ارتقاء جایگاه فناوری دانشگاه در ارزیابی سالانه را از دیگر عملکرد معاونت تحقیقات و فناوری در سال گذشته برشمرد.
قهرمانی با بیان اینکه برنامه جامعی در راستای خودکفایی در ایجاد فناوریهای نوین حوزه علوم پزشکی در استان آغاز شده است، تصریح کرد: در این راستا فضای مناسبی به مرکز تولید محصولات ژن درمانی و سلول درمانی (اتاق تمیز) اختصاص یافته و ایدههای دانشبنیان در این حوزه با برگزاری استارتاپهای ژن درمانی و سلول درمانی حمایت خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه برنامه هایی برای دست یافتن به اهداف آتی گردآوری شده که همسو و مکمل بخشی از اقدامات انجام شده در سال 1400 است، افزود: انجام طرحهای مشترک با سایر مراکز تحقیقاتی داخل دانشگاهی، ملی و بین المللی، ایجاد بیوبانک بذر گیاهان دارویی بومی استان و راه اندازی و چاپ مجلات دانشگاهی با نمایههای بینالمللی ازجمله طرحهای نوآورانهای است که تدوین شده و در سال جاری اجرایی میشود.
انتهای پیام / رحمانی