دوشنبه 17 شهریور 1404

حمله پهپادی یمن به سرزمین های اشغالی / حریم هوایی فرودگاه رامون بسته شد + عکس

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
حمله پهپادی یمن به سرزمین های اشغالی / حریم هوایی فرودگاه رامون بسته شد + عکس

منابع رسانه‌ای از عبور موفق پهپاد یمن از سامانه‌های پدافندی اسرائیل و ورود آن به حریم هوایی ایلات و بسته شدن حریم هوایی فرودگاه رامون خبر دادند.

پس از آنکه ارتش رژیم صهیونیستی امروز مدعی شلیک موشک‌های رهگیر به سوی یک فروند پهپاد شلیک شده از یمن شد، رسانه‌های عبری از شنیده شدن صدای چند انفجار در ایلات و عبور پهپاد یمنی از سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی و ورود آن به حریم هوایی ایلات اشغالی خبر دادند.

لحظاتی پس از انتشار این خبر، منابع رسانه‌ای از بسته شدن حریم هوایی فرودگاه رامون خبر دادند.

منابع اسرائیلی تایید کردند که یک فروند پهپاد شلیک‌شده از یمن بار دیگر به فرودگاه «رامون» در جنوب فلسطین اشغالی اصابت کرده است. شبکه 14 تلویزیون اسرائیل نیز تایید کرد که این پهپاد در محوطه فرودگاه منفجر شده است.

به‌گفته منابع عبری، لحظاتی پس از وقوع انفجار، صدای مهیبی در اطراف فرودگاه شنیده شد و حریم هوایی فرودگاه رامون به‌طور کامل بسته شد.

این حمله در ادامه سلسله عملیات‌های پهپادی یمن علیه اهداف راهبردی رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

نیروهای مسلح یمن، عصر دیروز نیز با چند فروند پهپاد، فرودگاه اسرائیلی «رامون» در جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار دادند، بدون این‌که هیچ آژیر خطری پیش از این حملات، فعال شود. رسانه‌های اسرائیلی نیز اعلام کردند که شمار تلفات حمله پهپادی یمن به فرودگاه رامون واقع در نزدیکی ایلات، به 8 زخمی افزایش یافته است.

امری که نگرانی‌های زیادی را در محافل صهیونیستی برانگیخت و از دچار شدن این فرودگاه بین‌المللی به سرنوشت فرودگاه بن‌گوریون که فعال ماندنش به دلیل حملات یمنی‌ها، استنثنا شده است، ابراز تاسف کردند.

تا جایی که آوی اشکنازی تحلیلگر سیاسی و نظامی صهیونیستی در روزنامه معاریو نوشت که «از دیدگاه نیروی هوایی، این یک شکست فاحش است. درست است که نیروی هوایی 150 پهپاد حوثی را رهگیری کرده است، اما این مهم نیست، زیرا حتی یک پهپاد که بتواند نفوذ کند و اصابت کند، برای خسارت کافی است».

وی افزود: «جنگ در یمن امروز صبح یا فردا پایان نخواهد یافت. حوثی‌ها و ایرانی‌ها با اسرائیل حساب و کتاب بسته نشده‌ای دارند. از سوی دیگر، هر چه جنگ در غزه تشدید شود، تمایل به شلیک موشک از یمن بیشتر می‌شود».

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

حمله پهپادی یمن به سرزمین های اشغالی / حریم هوایی فرودگاه رامون بسته شد + عکس 2