جمعه 19 بهمن 1403

حمله کیهان به امام جمعه اهل سنت زاهدان / با اغتشاشگران مماشات و مدارا شد

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
حمله کیهان به امام جمعه اهل سنت زاهدان / با اغتشاشگران مماشات و مدارا شد

روزنامه کیهان نوشت: اگر با اغتشاشگران برخوردی مناسب و فراخور اقدام آنها صورت می‌گرفت شاید شاهد اتفاق دیروز نمی‌بودیم و تروریست‌ها فضا را برای چنین جنایتی آماده و مهیا نمی‌دیدند.

کیهان با اشاره به حوادث و ناآرامیهای اخیر کشور نوشت: اگرچه آبشخور و سرمنشأ این جنایات صهیونیست‌ها هستند اما تفکر انگلیسی ایجاد تفرقه نیز در پیشبرد اهداف شوم آنها نقش مهمی دارد.

این روزنامه نوشت: خواه این تفرقه‌افکنی از رسانه بی‌بی‌سی فارسی باشد یا از رسانه سعودی اینترنشنال و یا از تریبون نمازجمعه یکی از شهرهای اهل سنت کشورمان، اظهاراتی که البته با مخالفت دیگر علمای اهل سنت کشورمان مواجه شد. چرا که تفکر اصیل اسلامی و شیعی حکم بر وحدت بین مذاهب اسلامی می‌دهد.

نکته‌ای که در اینجا باید به آن توجه داشت این است که اگر با اغتشاشگران برخوردی مناسب و فراخور اقدام آنها صورت می‌گرفت شاید شاهد اتفاق دیروز نمی‌بودیم و تروریست‌ها فضا را برای چنین جنایتی آماده و مهیا نمی‌دیدند. متاسفانه مماشات و مدارا با اغتشاش‌خواهان و خط‌دهندگان به آنها کار را به اینجا رسانده است.

منبع: کیهان هم اکنون دیگران می خوانند 5 آبان 1401 - 08:22

بیشتر بخوانید

حمله کیهان به امام جمعه اهل سنت زاهدان / با اغتشاشگران مماشات و مدارا شد 2