دوشنبه 28 آبان 1403

حمل 330 هزار تن کالای اساسی به استان اردبیل

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
حمل 330 هزار تن کالای اساسی به استان اردبیل

اردبیل - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: از ابتدای امسال 330 هزار تن کالای اساسی توسط شرکت‌های حمل و نقل و ناوگان ملکی راهداری به استان اردبیل حمل شده است.

اردبیل - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: از ابتدای امسال 330 هزار تن کالای اساسی توسط شرکت‌های حمل و نقل و ناوگان ملکی راهداری به استان اردبیل حمل شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، کلیم اله وثوقی در این باره اظهار کرد: انجمن‌های صنفی رانندگان و شرکت‌ها موظف شده اند برای هر کامیونی که از بندر امام نهاده دامی و کالای اساسی به استان حمل نماید در سالن اعلام بار یک مرتبه بدون نوبت بار ارائه کنند.

وی برنج، جو، گندم، نهاده‌های دامی، ذرت و شکر را مهمترین کالاهای اساسی حمل شده عنوان کرد و گفت: توزیع این کالاها توسط امور پشتیبانی دام و سایر دستگاه‌های مربوطه بدون هیچ مشکلی در سطح استان انجام می‌شود.

عضو شورای ترافیک استان اردبیل از تلاش‌های شبانه روزی رانندگان سختکوش قدردانی کرد و افزود: صدور بارنامه برای کلیه شرکت‌های حمل و نقل استان از مبدا بندر امام به مقصد استان اردبیل برای کالاهای اساسی، سویا، ذرت و جو فراهم شده است.

وثوقی افزود: در راستای ترغیب رانندگان جهت اعزام به بندر امام خمینی (ره)، طبق هماهنگی‌های به عمل آمده با انجمن شرکت‌های حمل و نقل اگر راننده ای به مقصد خوزستان بار حمل نموده و از بندر امام به مقصد استان اردبیل کالای اساسی حمل نماید با ارائه بارنامه رفت و برگشت می‌تواند 10 درصد کمیسیون دریافتی شرکت از بابت رفت را بازپس گیرد.

وی از جابجایی یک میلیون و 700 هزار تن کالا در 5 ماه گذشته در استان نیز خبر داد و گفت: در مدت یادشده 129 هزار برگ بارنامه نیز صادر شده است.

دبیر کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل استان بیشترین جابجایی کالای استان را مربوط به شهرستانهای اردبیل، پارس آباد، نمین و بیله سوار دانست و فعالیت 151 شرکت حمل و نقل کالا، مسافر و بین المللی با 16 هزار و 710 دستگاه ناوگان و 14 هزار و 306 راننده پرتلاش را در استان یادآور شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با بیان اینکه کلیه دستورالعمل‌های بهداشتی به شرکت‌های حمل و نقل کالا و مسافر ابلاغ شده خاطرنشان کرد: نظارت ویژه ای بر اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در ناوگان‌های عمومی و عملکرد آنان در حال انجام است و با متخلفان در کمیسیون‌های ماده 11 و 12 طبق قانون برخورد می‌شود.

وثوقی در تشریح پروژه‌های مهم حوزه راهداری افزود: یکی از این پروژه‌های مهم پروژه کمربندی بیله سوار است که تلاش می‌کنیم تا پایان امسال افتتاح شود.

وی با بیان اینکه تکمیل کمربندی بیله سوار به جهت قرار گرفتن در مسیر گمرک و پایانه مرزی بیله‌سوار و تردد روزانه چند صد دستگاه خودروهای عمومی و ناوگان حمل و نقل ضروری است گفت: عملیات اجرایی این پروژه به طول 4 کیلومتر آغاز شده و تاکنون 1.8 کیلومتر آن بهسازی شده است.

عضو شورای ترافیک استان اردبیل تصریح کرد: پروژه کمربندی بیله سوار از میدان مرزداران تا میدان شهریار ادامه دارد و در کیلومترهای مختلف با رعایت اصول راهسازی، خاکبرداری و خاکریزی‌ها مطابق نقشه‌های اجرایی انجام خواهد شد.

وثوقی همچنین با اشاره به اینکه برای اجرای این مهم 6 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه می‌شود گفت: این پروژه مهم در ادامه لایه‌های روسازی در عرض مناسب که بیشتر از عرض فعلی خواهد بود اجرا شده و نهایتا با اجرای دو لایه آسفالت در عرض استاندارد جاده اصلی، کیفیت سرویس و سازه جاده در حد مطلوب خواهد بود.

وی اجرای پروژه پل عنبرلو در سه‌راهی عنبرلو و در مسیر راه فرعی پارس‌آباد به شهر مغانسر واقع شده با پیشرفت 70 درصدی از دیگر پروژه‌های مهم راهداری دانست و خاطرنشان کرد: پروژه پل عنبرلو در سه‌راهی عنبرلو و در مسیر راه فرعی پارس‌آباد به شهر مغانسر واقع شده که این سه‌راهی ضمن اتصال شهر پارس‌آباد، روستاهای محمودآباد طالقانی، تکله‌کندی و عباس‌آباد را نیز به مغانسر متصل می‌کند.

دبیر کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل استان افزود: به‌خاطر تصادفات زیاد در محل مذکور از سال 98، تعریض زهکش به طول 10 متر، به ارتفاع 4 متر و به دهانه 5 متر و همچنین اصلاح واریانت جدید به طول 200 متر، به عمق 3 متر و به عرض 12 متر اجرا شده است.

وثوقی با اشاره به اجرای شمع‌ها و دیوار برگشتی زهکش این پروژه به طول 70 متر و به ارتفاع 5 متر خاطرنشان کرد: ادامه عملیات اجرای پل با تیر دال فلزی به عرض 10 متر و به دهانه 24 متر در حال انجام است که تاکنون جهت احداث و تعریض پل عنبرلو و بهسازی آن 12 هزار میلیون ریال هزینه شده و برای تکمیل آن جهت افتتاح در هفته دولت سال جاری مبلغ 10 هزار میلیون ریال اعتبار مورد نیاز است.

وی در خصوص اجرای پروژه زیرگذر ورودی جدید نمین که با هدف تردد آسان به شهر و کاهش مسافت و ایمن‌سازی عبور و مرور در حال انجام است تصریح کرد: عملیات آزادسازی زمین‌های واقع شده در محدوده پروژه با هزینه‌ای بالغ بر 1.5 میلیارد تومان انجام گردیده و قراردادی به مبلغ 10 میلیارد تومان جهت احداث آن منعقد شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با بیان اینکه با تزریق اعتبار قابل توجه به پروژه در سال جاری حدود 6.5 میلیارد تومان در نظر است تا پایان سال مالی یعنی تا تیرماه سال 1401 پروژه به اتمام برسد گفت: با اتمام عملیات آسفالت راه انحرافی در چند روز آتی جریان ترافیک به مسیر انحرافی هدایت خواهد شد و در نظر است تا آبان ماه سال جاری با احداث زیرگذر، جریان ترافیک به مسیر اصلی برگردد.

وثوقی اجرای پروژه 13 کیلومتری مسیر هشجین به سرچم را یادآور شد و افزود: از این میزان 6 کیلومتر توسط اداره کل راهداری به صورت امانی در حال اجراست و مابقی نیز توسط پیمانکار تکمیل می‌شود.

وی با اشاره به افتتاح 21 پروژه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اعتباری بالغ بر 567 میلیارد ریال اظهار کرد: این پروژه‌ها شامل 58 کیلومتر لکه گیری، روکش آسفالت بهسازی راه‌های اصلی، فرعی و روستایی، حذف و اصلاح 3 نقطه حادثه خیز، احداث مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در محور اهر مشکین شهر و ایجاد سیستم‌های روشنایی نقطه‌ای در تقاطع قره آغاج انگوت و سه راهی فرودگاه پارس آباد است.