چهارشنبه 8 اسفند 1403

حوزه علمیه خراسان رضوی اعدام شیعیان در عربستان را محکوم کرد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
حوزه علمیه خراسان رضوی اعدام شیعیان در عربستان را محکوم کرد

حوزه علمیه خراسان رضوی با انتشار بیانیه‌ای جنایت اعدام ده‌ها نفر از شیعیان در عربستان را محکوم کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ حوزه علمیه خراسان با انتشار بیانیه ای جنایت اعدام ده‌ها نفر از شیعیان در عربستان را محکوم کرد.

مشروح این بیانیه به شرح زیر است:

اقدام عربستان سعودی در اعدام گروهی از شیعیان مظلوم و بی‌پناه در سرزمین نزول وحی، به دلایل سیاسی و فرقه‌ای، جنایتی بزرگ و فاجعه‌ای جانکاه در تاریخ بشری است که با سکوت جامعه بین‌المللی همراه بوده و نقض آشکار شرع و احکام عادلانه قضایی است.

آل سعود، مخالفت شیعیان با استبداد دولتی را تروریسم خوانده و با این کار درصدد گمراه‌سازی افکار عمومی هستند. تأسف‌بارتر اینکه بر خلاف ادعای حقوق بشری سازمان‌های جهانی، هیچ واکنشی را از آن‌ها شاهد نبوده‌ایم.

حوزه علمیه خراسان، ضمن محکوم‌کردن این جنایت بزرگ و اعلام تسلیت به خانواده این شهیدان، از همه آزادی‌خواهان و جامعه حقوق‌دانان می‌خواهد نسبت به این فجایع و جنایت‌هایی از این قبیل همچون: کشتار مردم در یمن و اعدام جوانان شیعه در عربستان، اقدام عاجل داشته و در دفاع از این مظلومیت و حق‌طلبی آنان فریاد برآوردند.

تجمع علما، اساتید، روحانیان و طلاب انقلابی حوزه علمیه خراسان در اعلان انزجار از جنایت رژیم آل سعود ساعت 9 صبح چهارشنبه 25 اسفند در مدرسه علمیه عالی نواب برگزار می‌شود.

در این مراسم آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی سخنرانی خواهد کرد.

گفتنی است وزارت کشور عربستان سعودی شنبه اعلام کرد که 81 نفر را اعدام کرده که 41 نفر از این اعدام‌شدگان از معترضان شیعه عربستانی و از اهالی مناطق الاحساء و قطیف در شرق عربستان بودند.

انتهای پیام /