شنبه 15 شهریور 1404

حکم قصاص برای قاتل «منصوره قدیری جاوید» خبرنگار ایرنا

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
حکم قصاص برای قاتل «منصوره قدیری جاوید» خبرنگار ایرنا

اقتصادنیوز: وکیل مدافع اولیای دم «منصوره قدیری جاوید» گفت: متهم پرونده جهت قتل عمدی به قصاص نفس محکوم شد، همچنین به دلیل صدمات غیر موثر در قتل نیز به پرداخت دیه محکوم شده است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، وکیل مدافع اولیای دم «منصوره قدیری جاوید» خبرنگار ایرنا - که آبان ماه 1403- از سوی همسرش به قتل رسید از صدور حکم قطعی قصاص نفس برای قاتل در این پرونده خبر داد.

مجید اسدی در این باره، اظهار کرد: حکم این پرونده قطعی و به طرفین ابلاغ شده است.

وی افزود: این پرونده به اجرای حکم ارجاع می‌شود و متهم پرونده جهت قتل عمدی به قصاص نفس محکوم شد، همچنین به دلیل صدمات غیر موثر در قتل نیز به پرداخت دیه محکوم شده است.

اسدی خاطرنشان کرد: باید برای اجرای حکم تفاضل دیه نیز پرداخت شود که لایحه‌ای برای پرداخت این مبلغ از صندوق تأمین خسارت‌های بدنی به قوه قضاییه ارسال کرده‌ایم همچنین مرحومه بابت مهریه هم طلبکار بوده است؛ بنابراین تفاضل دیه یا از طریق بیت‌المال و یا از بابت طلب مهریه پرداخت خواهد شد.

وکیل اولیای دم مرحوم «منصوره قدیری جاوید» در پایان گفت: در قتل‌هایی که معمولا بی‌رحمانه و خشن انجام می‌شود و امکان تبدیل حکم قصاص به محکومیت‌های دیگر وجود ندارد معمولا پرداخت تفاضل دیه از بیت المال ممکن است.

صبح روز شنبه 19 آبان ماه 1403 «منصوره قدیری‌جاوید» خبرنگار ایرنا به دست همسرش به قتل رسید.

این پرونده 19 اسفند در وقت فوق‌العاده در شعبه 10 دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی مهدی شجاعی رسیدگی شد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید