دوشنبه 3 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اولین همایش ملی معاینه فنی با رویکرد ارتقاء ایمنی و کاهش آلودگی هوا در مردادماه برگزار می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در تفاهم‌نامه‌ای با وزارت راه و شهرسازی، مقرر شده است 400هزار واحد مسکونی در طی 4سال دولت سیزدهم برای کارگران احداث شود.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران گفت: ترافیک امروز پایتخت همانند روز گذشته از ساعت 5:30 شروع شده است.

سرپرست حجاج ایرانی در عربستان با اشاره به اینکه هلال‌احمر در پاسخ درمانی به حجاج عملکرد موفقی دارد، بر لزوم تمرکز بیشتر بر ارائه آموزش‌های خودمراقبتی به زائران تاکید کرد.

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران گفت: قبل از سفر اگر معاینه فنی هم دارید باز برای کنترل خودرو به تعمیرگاه مراجعه کنید.

نماینده، ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه ارتقاء فرهنگ نیکوکاری در کشور با نهادینه‌سازی فرهنگ قرآنی ممکن است، گفت: بهره‌گیری از مفاهیم قرآنی، منبع و مسیری ارزشمند برای تقویت ایمان و امید در جامعه است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: هتاکی دو فرد به همسر شهید باب‌الخانی و خواهر شهید چراغی، باید با استفاده از مجاری قانونی با جدیت پیگیری شود.

گروهبانیکم علی محمودی مامور وظیفه شناس پلیس شرق استان تهران پس از چند ساعت تلاش بی وقفه کادر درمان در روز یکم تیر ماه سال جاری بر اثر شدت جراحات وارده دعوت حق را لبیک گفت.

دادستان شهرستان بهارستان استان تهران در خصوص حادثه ریزش ساختمان در شهر گلستان این استان توضیحاتی داد.

رئیس کل دادگستری استان تهران دستور داد کارگروه ویژه‌ای، وضعیت تمامی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در استان تهران را از حیث کیفیت دسترسی معلولان، افراد ناتوان و کم‌توان بررسی نماید.

دفاتر بعثه‌های مراجع عظام تقلید شیعه برای پاسخگویی به امور و سوالات شرعی مقلدین آن‌ها در ایام برگزاری مناسک حج تمتع 1402 در مکه مکرمه فعالیت خود را آغاز کرد.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر در دیدار با کاروان حجاج جانباز در مکه مکرمه، خدمتگزاری به حجاج را ماموریت پرافتخار هلال‌احمر عنوان کرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از درخواست عربستانی‌ها برای اعزام زائران عمره بلافاصله پس از پایان حج تمتع خبر داد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران درخواست کرد که نهاد‌های مسئول یکبار برای همیشه با سرشبکه متکدیان و مافیای کودکان کار برخورد جدی کنند.

دادستان عمومی و انقلاب بهارستان از بازداشت مالک و مهندس ناظر ساختمان گودبرداری شده در حادثه ریزش آوار در گلستان خبر داد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران با بیان اعلام ریزش ساختمان مسکونی و ایجاد آوار در شهرستان بهارستان که تا کنون 4 حادثه دیده داشته است، گفت: تیم‌های عملیاتی و سگ‌های زنده یاب به محل حادثه اعزام و عملیات جست‌وجو ادامه دارد.