دوشنبه 3 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر از شرکت حدود 14 میلیون نفر در مانور امداد و جوانان خانه‌های هلال، در ششمین مانور سراسری کشور خبر داد.

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از برگزاری تمرین میدانی آمادگی مقابله با حوادث احتمالی نمایشگاه کتاب خبر داد.

مدیر کل امور مجامع و حسابرسی شهرداری تهران گفت: با 5 درصد کاهش در هزینه‌ها و 20 درصد افزایش در درآمد‌ها شاهد سودآوری در سازمان‌ها و شرکت‌ها در سال 1402 خواهیم بود.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام یک باند زورگیری مسلحانه با بیش از 50 فقره زورگیری از مردم در تهران خبر داد.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری قاتل زن سالخورده پس از 15 ماه فرار خبر داد.

دادستان کل کشور در پی دریافت گزارش‌های دریافتی درباره کشف حجاب توسط تعدادی از بانوان در داخل هواپیما، در نامه‌ای خطاب به وزیر راه نسبت بر انجام تکالیف قانونی توسط مسئولان مربوطه و الزام به رعایت موازین شرعی و قانونی تاکید کرد.

سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تا پایان اردیبهشت ماه در حوزه مجوز‌های سردفتری و دفتریاری به درگاه ملی مجوز‌ها متصل می‌شود.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری زورگیران به عنف در خیابان بهشت خبر داد و گفت: در جریان تحقیقات یک باند 5 نفره زورگیری دیگر شناسایی و متلاشی شد.

مدت زمان خدمت سربازی برای هر سرباز با توجه به محل خدمت و رسته آن امکان دارد متفاوت باشد که در این مطلب به آن اشاره شده است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در دستوری به معاونان سرمایه گذاری و امور اقتصادی و توسعه مدیریت و منابع این صندوق، از آن‌ها خواست با قید فوریت پایان کار افراد بازنشسته در هیئت مدیره شرکت‌ها را اعلام کنند.

رئیس قوه قضاییه دستورالعمل اجرای ماده 56 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در مورد سقط جنین را ابلاغ کرد.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، از تلاش برای احداث یک دستگاه پل با هدف تسهیل دسترسی ساکنان شهرک شهید خرازی در محدوده منطقه 22 شهرداری تهران خبر داد.

عضو شورای شهر تهران گفت: آنچه اتفاق افتاده تخلف شخصی است و خود دفتر شهردار و شهردار تهران با این فرد برخورد کرده است.

علیرضا عسکری با اشاره به این که رفع نیاز بیماران خاص در دستور کار قرار دارد، از افزایش 50 درصدی تولید «سوکارت» در جمعیت هلال احمر خبر داد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران از ضرورت پیگیری و بازاندیشی وضعیت نابسامان گذر رنجبر بعد از 2 دهه بلاتکلیفی تاکید کرد.

عضو شورای شهر تهران گفت: قرار بود حریم کاملا به منطقه یک واگذار شود که انجام نشد.