دوشنبه 3 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

برخی افرادی که اقدام به جعل بلیت دربی 100 کرده بودند بازداشت شدند.

مردی 35 ساله به جرم سرقت باطری خودرو دستگیر شده است در حالی که براحتی می‌توانست با استعداد و توانایی‌هایش یک زندگی آبرومندانه تشکیل دهد.

مهشید 13 ساله هر روز به مدرسه می‌رفت، اما عشقی که در مسیر مدرسه برایش اتفاق افتاد او را درگیر اتفاق تلخی کرد.

معاون توسعه حمل و نقل پاک و آموزش سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران گفت: طرح موتور برقی و اسکوتر اشتراکی به صورت آزمایشی و آموزش ترویجی در برخی نقاط شهر مانند اراضی عباس‌آباد، پارک لاله و دریاچه چیتگر اجرا می‌شود.

شهردار منطقه 14 از طرح اصلاح هندسی در میدان سیزده آبان با هدف روانسازی در تردد خودرو‌ها و رفع گره ترافیکی معابر منتهی به میدان خبر داد.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران از تمرکز سازمان بر اورهال تجهیزات مجموعه‌های ورزشی در سال‌جاری خبر داد.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور با بیان اینکه در سال‌های اخیر میزان آتش‌سوزی‌های جنگل‌ها سیر نزولی داشته است، گفت: اقدامات زیادی در خصوص پیشگیری و کنترل آتش‌سوزی‌ها صورت می‌گیرد که در نتیجه این اقدامات نسبت به سال گذشته در این بازه زمانی دو درصد کاهش وسعت حریق داشته‌ایم.

دادستان تهران نیز از صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست برای شش دلال ارزی و گرداننده کانال و گروه مجازی فعال در زمینه ارز خبر داد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک از آغاز صدور الکترونیک سند ازدواج خبر داد.

سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان ری از دستگیری فروشنده حرفه‌ای و سابقه‌دار مواد مخدر در این شهرستان خبر داد.

مدیرعامل شرکت واگن‌سازی تهران گفت: در سال جاری برای اورهال واگن‌ها برنامه داریم و 200 دستگاه تا پایان سال نوسازی می‌شود.

داستان معلمی که برای تدریس به دانش آموزان روستایی‌اش جان خود را هم به خطر می انداخت، خبرساز شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از آغاز بکار پویش مردمی بی زباله در تهران با اجرای برنامه پاکسازی در حاشیه رودخانه جاجرود از سد لتیان تا سد ماملو همزمان با گرامیداشت هفته زمین پاک با شعار"سرمایه گذاری در زمین، توسعه بازیافت و بهره وری سبز" در روز پنجشنبه 7 اردیبهشت ماه خبر داد.

رئیس دستگاه قضا گفت: ابربدهکاران بانکی مهم هستند، اما باید به کسی که ابربدهکار خلق می‌کند هم توجه کنیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به احتمال وقوع رگبار و رعد و برق، باد شدید و صاعقه نسبت به استقرار در مناطق مرتفع استان تهران هشدار داد و گفت: ستاد بحران آماده باش است.

معاون وزارت کار گفت: امروز کارگران سرمایه‌های عظیم نیروی انسانی کشور هستند که باید این نگاه را در جامعه تبیین کنیم که کار و کارگر همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند باید ارزشمند باشند.