سه‌شنبه 4 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رییس سازمان حج و زیارت گفت: نرخ تخصیصی برای ارز حج 1402 از سوی دولت، 28 هزار و 500 تومان و سهمیه حج ایران 87 هزار و 500 نفر تعیین شد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: شهروندانی که تمایلی به استفاده از مشوق‌ها برای پرداخت عوارض شهرسازی ندارند، می‌توانند بدهی خود را طی اقساط 24 ماهه بدون هیچ افزایشی پرداخت کنند.

ادیانی گفت: بزرگترین نعمت جمهوری اسلامی وجود رهبری عادل، شجاع و حکیم در راس نظام اسلامی است.

سردار قنبری از اجرای چهارمین مرحله طرح مقابله با سارقان احشام خبر داد و گفت: تشدید برخورد با این سارقان در دستور کاری پلیس است.

دزد جنایتکار که هنگام فرار از خانه دختر جوان، مأمور کلانتری 106 نامجو را به شهادت رسانده بود در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه می‌شود.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: حدود 3750 محیط بان در کل کشور داریم، یعنی بالای50 درصد مجموعه محیط زیست کشور محیط بان هستند که این میزان نسبت به مساحت کشور و معیار جهانی بسیار ناچیز است.

نخستین کلینیک سیار امداد و نجات حیات وحش محیط زیست استان تهران عصر روز گذشته و هم زمان با بازدید رییس سازمان حفاظت محیط زیست از وضعیت حیات وحش منطقه حفاظت شده ورجین، رونمایی شد.

دادستان تهران از دستگیری یکی از لیدرهای ایجاد اغتشاشات اخیر در کشور خبر داد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از یک میلیون واحد انواع ارز و دستگیری 3 اخلالگر ارزی طی 24 ساعت گذشته در کشور خبر داد.

سردار کریمی گفت: مأموران انتظامی 5 استان و نیرو‌های فرماندهی مرزبانی در 48 ساعت گذشته موفق به کشف بیش از 6 تن انواع مواد مخدر شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا جزییات اجرای طرح عملیاتی شناسایی و مقابله با تبلیغ کنندگان دروغین سوالات کنکور سال 1401 را تشریح کرد.

زوج جوانی که با شکایت راننده تاکسی اینترنتی به اتهام اخاذی و قمه‌کشی دستگیر شده‌اند در دادسرا مدعی شدند، راننده به خاطر یک نخ سیگار قصد کشتن آن‌ها را داشته است.

زاکانی گفت: اگر امروز در شهرداری انسان لایقی با یک سال سابقه نمی‌توانیم منتصب کنیم و این ظلم به شهرداری است.

شهردار منطقه 12 از استقرار قرارگاه پلیس مبارزه با مواد مخدر در محله شهید هرندی با هدف برخورد قاطع با فروشندگان مواد مخدر و معتادان متجاهر بازدید کرد.

یک شکاف عمیق بین والدین و فرزندان در استفاده از فضای سایبر مشاهده شده است.

آتش نشان‌ها در تاریخ 27 و 28 دی ماه به صورت رایگان می‌توانند از برج میلاد بازدید کنند.