پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

بهرامی‌نژاد گفت: هر از گاهی خبری از گور‌های دسته جمعی و یا فردی که اسیر داعش بودند می‌رسد، اما هنوز از وضعیت تعدادی از اهالی خبری در دست نیست.

پازوکی از حضور ایده‌پردازان و هنرمندان جوان در دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر به عنوان یک اتفاق بسیار خوب در این دوره یاد کرد.

اگرچه خبر رونمایی از شبکه‌ای با مجریانی از هوش مصنوعی خبرنگاران ایالات متحده را وحشت‌زده کرد، اما معاون امور رسانه‌ای وزارت ارشاد معتقد است هیچ فناوری نتوانسته فناوری قبل از خود را کنار بگذارد.

کودکان دارای سندرم داون با برپایی پویشی، خانواده‌ها را به اهدای اسباب‌بازی به کودکان نیازمند دعوت کردند.

شبکه های تلویزیونی با تدارکی ویژه درکنار جمهور مردم، تبیین کننده راهی روشن برای مشارکت آگاهانه و شناخت بهتر نامزد ها و برنامه های آنان در انتخابات خواهند بود.

شبکه مستند به مناسبت روز سمنان با پخش مستند‌هایی ویژه بینندگان خود را به تماشای ظرفیت‌های گردشگری سرزمین عارفان می‌برد.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری از همکاری با وزارت فرهنگ به منظور اجرای نمایش‌های خیابانی جشنواره تئاتر فجر خبر داد.

فصل دوم سریال تلویزیونی «نجلا» از شبکه پیشران فراتر پخش می‌شود.

داوری اولیه آثار پژواک تا 25 اسفند ادامه دارد و مهلت ارسال آثار هم تا بهمن ماه تمدید شد.

اطلاعیه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران پیرامون برگزاری جشنواره‌های فجر انقلاب اسلامی منتشر شد.

برنامه «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» از اول بهمن در مدارس برگزار می‌شود.

همزمان با برگزاری جشنواره‌های تئاتر، فیلم و موسیقی فجر در این ماه، کنسرت‌ها نیز در سالن‌های نمایشی برقرار هستند.

مهلت اولیه ثبت نام رسانه‌ها برای شرکت در نمایشگاه رسانه‌های ایران پایان یافت و بیش از 600 رسانه برای حضور در این نمایشگاه پیش ثبت نام کردند.

خانه ما سعی دارد شیوه زندگی و مدیریت اقتصادی در خانواده را به شکل رقابتی به نمایش درآورد.

حرم امام علی (ع) با بیش از 5 هزار شاخه گل تزئین و خادمان این آستانه با شاخه‌های گل به استقبال زائران رفتند.

محمدیان گفت: فارسی زبان مادری و ملی سرزمین کهن ایران اسلامی است از این رو مظلومیت زبان فارسی باید تیتر همه رسانه‌های جهان اسلام شود.