دوشنبه 3 آذر 1404

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ورزشی وب‌گاه خبر آنلاین

ورزش سه نوشت: تعدادی از تیم های کنار رفته از جام جهانی 2022 با تغییرات سریع روی نیمکت خود مواجه هستند.

برنا نوشت: مدافع سابق تیم ملی می‌گوید: زمانی که من جوان تر بودم از تیم‌های اروپایی پیشنهاد داشتم اما ترجیح دادم که نروم تا وقتی از کشوری مثل قطر پیشنهاد گرفتم.

دومین مرحله حذفی جام جهانی 2022 قطر از فرداشب ساعت 18:30 با یک مصاف جذاب میان برزیل و کرواسی آغاز می‌شود.

آرژانتین - هلند؛ مسابقه‌ای که از روز قرعه‌کشی جام جهانی 2022 قطر همه انتظارش را می‌کشیدند.

بازیکن اسبق تیم ملی و پرسپولیس می‌گوید: مربی ایرانی یا خارجی مهم نیست و ما باید ببینیم چگونه می‌توانیم فوتبال‌مان را به جایگاه خوبی برسانیم

اگر ریکاردو ساپینتو در شرایط مصدومیت بازیکنان اصلی حاضر نشود به بازیکنان ذخیره میدان دهد، نفرات روی نیمکت انگیزه خود را در ادامه مسیر از دست خواهند داد.

جواد خیابانی در شبکه ورزش گفت: گزارشگران صدا و سیما بهترین گزارشگران تلویزیون های جهان هستند. او همچنین خاطره ای از عادل فردوسی پور و مزدک میرزایی تعریف کرد.

پیمان یوسفی درباره اشتباهی که منجر به خروج علیرضا فغانی از جام جهانی شد صحبت های جالبی را مطرح کرد.

ایسنا نوشت: کی‌روش بدون مذاکره جدی با فدراسیون فوتبال تهران را ترک کرد و در روزهای گذشته گمانه‌زنی‌های مختلفی درباره وضعیت نیمکت تیم ملی مطرح شده است.

خبرورزشی نوشت: پس از جلسه‌ای که بین علیرضا فغانی و پیرلوئیجی کولینا برگزار شده، داور ایرانی از ادامه قضاوت در جام‌جهانی 2022 محروم شده است.

جوادخیابانی در حالی که در فراق مادرش روی آنتن زنده اشک می ریخت گفت: دلم برای مادرم تنگ شده خیلی هم تنگ شده است.

جواد خیابانی در برنامه فوتبالی شبکه ورزش، وقتی درباره مادرش صحبت کرد اشک ریخت.

خبرورزشی نوشت: وزیر ورزش و جوانان در بازگشت به تهران از رسانه ها خواست از تیم ملی و کارلوس کی روش حمایت کنند.

ورزش سه نوشت: به زبان آوردن یک جمله از سوی کریستیانو رونالدو در خصوص خبرنگاران منجربه وضع قانونی از سوی فیفا شد.

خبرورزشی نوشت: استقلال در دیدار دوستانه مقابل نفت مسجد سلیمان با نفرات اصلی خود به میدان رفت.

ورزش سه نوشت: تمرین تیم ملی فوتبال پرتغال با حضور 23 بازیکن برگزار شد.