پنج‌شنبه 6 آذر 1404

خبر خوش برای فرهنگیان / فروش خودرو اقساطی به معلمان

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
خبر خوش برای فرهنگیان / فروش خودرو اقساطی به معلمان

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: فرهنگیان در حین و بعد از خدمت تسهیلات دریافت می‌کنند و به قشر عظیمی از معلمان فروش خودرو لیزینگی خواهیم داشت.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: فرهنگیان در حین و بعد از خدمت تسهیلات دریافت می‌کنند و به قشر عظیمی از معلمان فروش خودرو لیزینگی خواهیم داشت.

حمید رضا نجف‌پور مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در نشست خبری خود که صبح امروز 13 آذرماه برگزار شد اظهار کرد: ما مقید به شفاف سازی و اطلاع رسانی هستیم. این ایام، ایام تصویب قانون اساسی است که در سال 58 انجام شد.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: صندوق ذخیره فرهنگیان که متعلق به فرهنگیان کشور است، 2 دسته سهام دار دارد و در طول 27 سال گذشته افراد زیادی از فرهنگیان عضو صندوق شده‌اند.

نجف پور بیان کرد: اعضای فعال صندوق ماهانه واریزی‌های خود را دریافت می‌کنند؛ در گذشته این صندوق اقدامات زیادی داشته و امروز 4 هلدینگ بزرگ اقتصادی دارد و نزدیک به 60 شرکت نیز در این 4 هلدینگ داریم.

وی افزود: مدیران گذشته اقدامات خوبی داشته‌اند، اما با چالش‌های گوناگونی نیز از حیث‌های متفاوت روبه رو بودیم. برای این چالش‌ها باید در مسیر بهبود قدم برداشت و برای بهبود آن قدم‌های بلندی برداشته شده، اما حل مسئله در یک زمان کوتاه ممکن نیست.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: مهم‌ترین و کلیدی‌ترین خبر برای سهام‌داران موضوع ارزش مالکانه است و ما در 3 ماه اخیر مذاکرات و تعاملات خوبی داشته‌ایم تا طرح احیا بانک سرمایه به سرانجام برسد.

نجف پور با بیان اینکه ما در صندوق تاخیر 10 ساله در تعیین ارزش مالکانه داشتیم گفت: اگر قرار باشد هر مجموعه اقتصادی بورسی شود، باید بندهای فرا بورس را رعایت کنند و زمانی که تعداد زیادی پرونده حقوقی وجود داشته باشد نمیتوان به سمت بورسی شدن رفت.

وی افزود: با استقرار دولت جدید کارهای خوبی شکل گرفت؛ کارگروه ویژه‌ای ایجاد شد تا موضوعات آسیب شناسی شود و برای اجرای طرح ارزش مالکانه 10 روش علمی درآمد که هر کدام محاصن و معایبی داشت، اما هفته گذشته طرح به تصویب هییت امنا رسید.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: شفاف سازی مالکیت اعضا را خواهیم داشت و معلمان در آینده طبق قانون به سهام خود خواهند رسید.

نجف پور بیان کرد: ما به دنبال تقویت سهامداران هستیم و طرح‌های تشویقی نیز برای آن‌ها در نظر داریم.

وی با بیان اینکه تا سال آینده بسیاری از شرکت‌ها بورسی خواهند شد گفت: در تعامل با مجموعه بورس و فرا بورس کارهای بورسی شدن را انجام می‌دهیم و مسیر بورسی شدن برای 9 شرکت در حال طی شدن است.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: فرهنگیان در حین و بعد از خدمت تسهیلات دریافت می‌کنند و به قشر عظیمی از معلمان فروش خودرو لیزینگی خواهیم داشت.

منبع: آنا هم اکنون دیگران می خوانند 13 آذر 1401 - 14:07

بیشتر بخوانید

خبر خوش برای فرهنگیان / فروش خودرو اقساطی به معلمان 2