خبر فوری از مذاکرات وین / گروسی: در آستانه توافق هستیم
طرفهای حاضر در مذاکرات رفع تحریمها در وین در آستانه رسیدن به توافق قرار دارند.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس «رافائل گروسی»، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی مدعی شد که طرف های حاضر در مذاکرات رفع تحریمها وین در آستانه رسیدن به توافق قرار دارند.
گروسی در مصاحبهای با شبکه خبری فرانس24 این ادعا را مطرح کرد. خبرنگار این رسانه از گروسی پرسید آیا با توجه به اینکه «سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه گفته که از آمریکا ضمانت کتبی دریافت کرده طرفها در آستانه توافق در مذاکرات وین قرار دارند. گروسی به این سوال پاسخ مثبت داد.
مدیر کل آژانس اتمی گفت: «بله، فکر میکنم در آستانه توافق هستیم. مشکلاتی که طی روزهای قبل پیش آمدند، البته مشکلات واقعی بودند.»
رافائل گروسی مدعی شد: «مشکلات ناشی از تحریمهای جدید علیه روسیه باعث ایجاد وقفه در گفتوگوها شد. بنابراین، من خیلی خوشحالم که سرگئی لاوروف گفته که از آمریکا ضمانت دریافت کرده. امیدوارم به زودی به توافق دست پیدا کنیم.»
همچنین بخوانید