خبر مهم آموزش و پرورش درباره عقد قرارداد با معلمان
در صورت تصویب در برنامه هفتم توسعه عقد قرارداد پژوهش با معلمان امکان پذیر خواهد بود در صورت تصویب در برنامه هفتم توسعه عقد قرارداد پژوهش با معلمان امکان پذیر خواهد بود به گزارش عرشه آنلاین؛ رئیس پژوهشگاه مطالعات و ستاد بزرگداشت هفته پژوهش در آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بازطراحی ساختار آموزش و پرورش در دست اقدام است، گفت: ساختار آموزش و پرورش ما شبیه هیچ کشوری در دنیا نیست، در خیلی...
در صورت تصویب در برنامه هفتم توسعه عقد قرارداد پژوهش با معلمان امکان پذیر خواهد بود
به گزارش عرشه آنلاین؛ رئیس پژوهشگاه مطالعات و ستاد بزرگداشت هفته پژوهش در آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بازطراحی ساختار آموزش و پرورش در دست اقدام است، گفت: ساختار آموزش و پرورش ما شبیه هیچ کشوری در دنیا نیست، در خیلی از کشورها وزیر آموزش و پرورش معاون نخست وزیر است.
به گزارش ایسنا، علی محبی در مراسم بزرگداشت روز ملی پژوهش در آموزش و پرورش، اظهار کرد: پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش 10 مساله اساسی آموزش و پرورش را شناسایی کرده و در صدد اقدام برای رفع این مسائل برآمده است.
وی «بازطراحی ساختار آموزش و پرورش» را یکی از مسائل احصاء شده آموزش و پرورش عنوان کرد و ادامه داد: ساختار آموزش و پرورش ما شبیه هیچ کشوری در دنیا نیست. از یک جهت منحصر به فرد هستیم و این خوب است اما از جهت دیگر همین ساختار آموزش و پرورش ما منجر به عدم انسجام، موازی کاری، گستردگی و عدم پاسخگویی شده است. خیلی از موارد و مشکلات ما ناشی از همین ناهماهنگی ساختاری است.
رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش توضیح داد: برنامه هفتم توسعه تعیین کرده است که باید در سال اول برنامه ساختار آموزش و پرورش بازطراحی شود. در دنیا وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، وزارت فرهنگ، وزارت ورزش و بخش آموزش وزارت بهداشت همگی ذیل یک وزارتخانه تحت عنوان وزارت آموزش و فرهنگ تعریف میشود.
محبی ادامه داد: آموزش و پرورش در دنیا ساختار چابکی دارد و آن نگاه ملی ما که معمولا شعار آن را میدهیم نیز در آن ساختار وجود دارد. وزیر آموزش و پرورش در خیلی از کشورها معاون نخست وزیر است.
رئیس ستاد بزرگداشت هفته پژوهش در آموزش و پرورش در بخش دیگر سخنان خود به بیان مطالباتی که پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش از وزارت آموزش و پرورش دارد پرداخت و گفت: تحقق سرانه پژوهشی برای معلمان و دانش آموزان، استقرار مدیریت یک پارچه و نه جزیرهای امور پژوهشی و ارتقای ساختار و جایگاه پژوهش در آموزش و پرورش از جمله درخواستهای ما است.
وی همچنین از رفع ممنوعیت عقد قرارداد پژوهشی با معلمان خبر داد و گفت: رفع ممنوعیت عقد قرارداد پژوهش با معلمان در برنامه هفتم تصویب شد و به شورای نگهبان رفت. در صورت تصویب نهایی همکاران میتوانند با معلمان برای انجام قرارداد پژوهشی اقدام کنند.
محبی درباره تدوین الگوی مدرسه در ترازسند تحول بنیادین توسط پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش، توضیح داد: این الگو به این میپردازد که مدرسه چه ابعاد، شاخص و استانداردی دارد. این الگو را تدوین و به صورت 100 درصد تحویل دادیم و اعتباربخشی شده است./ ایسنا
منبع: ایسنا هم اکنون دیگران می خوانند-
راز عجیبترین پرونده جنایی / قتل با سَم مار
-
رفع دو ایراد طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت / موضع جدید دولت درباره نیروهای شرکتی اعلام شد
-
رنگ سال 2024 رسما معرفی شد + عکس
-
وزیر کار حقوق دریافتی اش را فاش کرد / وزیر کارگران و بازنشستگان چقدر حقوق می گیرد؟
-
پسلرزه ماجرای پیرمرد رشتی که در بازار آواز میخواند و میرقصید
-
آزار و اذیت زنان در خیابان توسط شیطان پایتخت + فیلم لحظه ربودن زنان جوان
-
سیل انصراف گسترده از خرید خودرو / ماجرا چیست؟