پنج‌شنبه 30 مرداد 1404

خبر مهم درباره امریه سربازی در صنعت نفت از سال 1401

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
خبر مهم درباره امریه سربازی در صنعت نفت از سال 1401

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت، با اشاره به مکاتبه‌ها بین صنعت نفت و ستاد کل نیروهای مسلح گفت: درصدد هستیم موضوع به‌کارگیری نیروهای طرح نظام / امریه را دوباره در سال 1401 برقرار کنیم.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از وزارت نفت، «مهدی علی‌مددی» درباره اجرای دوباره طرح نظام / امریه افزود: براساس قوانین و مقررات ستاد کل نیروهای مسلح، اعزام کارکنان وظیفه به سازمان‌ها و نهادهای دولتی به‌طور صرف، به‌منظور به‌کارگیری در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته و عملیاتی است و بهره‌مندی از خدمات آنان در واحدهای ستادی وزارت نفت، میسر نیست.

وی درباره چگونگی پذیرش این نیروها در وزارت نفت، تصریح‌کرد: در صورت برقراری سهمیه توسط ستاد کل نیروهای مسلح، ضمن اطلاع‌رسانی آغاز پذیرش برای ثبت‌نام نیروهای متقاضی طرح نظام / امریه در صنعت نفت از طریق خبرگزاری «شانا» و سایر نشریات وزارت نفت از جمله نشریه الکترونیکی «مشعل»، فعالیت سامانه ثبت‌نام طرح نظام / امریه به آدرس http://pmhr.mop.ir دوباره آغاز می‌شود و متقاضیان می‌توانند در صورت داشتن شرایط پذیرش داوطلبان انجام خدمت سربازی در صنعت نفت (معدل، مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی و...) از اول تا دهم ماه‌های زوج در سامانه مذکور ثبت‌نام کنند.

همچنین بخوانید