چهارشنبه 8 مرداد 1404

خبر مهم درباره تعطیلی پنجشنبه‌ها در سراسر کشور | ساعات کاری چقدر کم می‌شود؟

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
خبر مهم درباره تعطیلی پنجشنبه‌ها در سراسر کشور | ساعات کاری چقدر کم می‌شود؟

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی جزئیات لایحه اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری مشهور به «تعطیلی پنجشنبه‌ها» در سراسر کشور را اعلام کرد.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از احتمال ادغام لایحه دولت با طرح کمیسیون اجتماعی برای تصمیم‌گیری درمورد تعطیلی پنجشنبه‌ها و شنبه‌ها در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش عرشه آنلاین، ولی اسماعیلی با اشاره به جزئیات لایحه ساماندهی تعطیلات با تعطیلی سراسری پنجشنبه‌ها و روند بررسی آن در مجلس، گفته «ساماندهی تعطیلات با تعطیلی سراسری پنجشنبه‌ها در قالب لایحه دولت ارائه شده و این هفته تحت عنوان اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری در دستور کار کمیسیون اجتماعی مجلس قرار گرفته است.»

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: البته ما نیز در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی طرحی با عنوان تعطیلی پنجشنبه‌ها و شنبه‌ها را در دستور کار داریم. بنابراین لازم است بررسی کنیم تا در صورت امکان این طرح و لایحه را ادغام و در قالب لایحه‌محور پیگیری کنیم.

این نماینده مجلس درباره دلیل دولت برای تعطیلی پنجشنبه‌ها در لایحه مورد اشاره را سراسری کردن آن یعنی تعمیم آن به خارج از تهران و سایر استان‌ها و شهرستان‌ها عنوان کرد و به «خانه ملت» گفت: در کمیسیون اجتماعی در نظر داریم تعطیلی دو روزه هفته با هدف استحکام بنیان خانواده‌ها و افزایش اوقات فراغت به منظور آرامش ذهنی و روانی و افزایش زمان بیشتری برای در کنار خانواده بودن، انجام شود تا کارکنان بتوانند در پنج روز کاری بهتر و با کیفیت بالاتری به ارائه خدمات به مردم بپردازند.

اسماعیلی ادامه داد: هم‌اکنون لایحه دولت به مجلس تقدیم شده و به کمیسیون اجتماعی ارسال شده است و ما سعی می‌کنیم این هفته لایحه مذکور را همزمان با طرح تعطیلی دو روز پنجشنبه و شنبه در هفته مورد بررسی قرار دهیم.

متن کامل و جزئیات لایحه تعطیلی پنجشنبه‌ها؛ بانک‌ها تعطیل نمی‌شوند | ادارات در روزهای پنجشنبه | ساعات کاری ادارات در طول هفته تغییر می‌کند

نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: دولت لایحه ای را برای بررسی به مجلس تقدیم کرده که طبق آن ادارات به استثنای نهادهای خدمات‌رسان مثل مراکز درمانی بهزیستی و بانک ها در روزهای پنجشنبه تعطیل می شوند.

دولت لایحه ای را به صورت عادی برای بررسی و تصویب به مجلس تقدیم کرده که طبق آن ادارات در روزهای پنجشنبه تعطیل می شوند.

عباس گودرزی نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام این خبر افزود: بررسی لایحه فوق الذکر در دستور کار هفته جاری کمیسیون اجتماعی مجلس قرار دارد و کلیات آن در این هفته در کمیسیون اجتماعی به رای گذاشته خواهد شد.

وی اظهار داشت: بر اساس این لایحه همه ادارات به استثنای ادارات خدمات رسان مثل بانک ها مراکز بهداشتی و درمانی بهزیستی و اماکن ورزشی در روزهای پنجشنبه تعطیل خواهند بود و باید ساعات کاری خود را در پنج روز دیگر هفته تنظیم کنند.

گودرزی گفت: طبق قانون مدیریت خدمات کشوری ساعت کار کارکنان ادارات باید در 744 ساعت و در ماه 176 ساعت باشد که بر اساس لایحه جدید دولت این میزان در هفته به چهل و دو ساعت و سی دقیقه و در ماه به 170 ساعت تقلیل می یابد.

نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرده همچنین بر اساس این لایحه کارکنان ادارات می توانند با هماهنگی و موافقت مقامات مجموعه کاری خود تا سقف 10 ساعت در ماه ساعات کاری خود را کاهش دهند که البته با این کار میزان حقوق و مزایای دریافتی آنها نیز به همین میزان کاهش خواهد یافت.

متن این لایحه در ادامه آمده است:

هم اکنون دیگران می خوانند 26 فروردین 1402 - 15:46

بیشتر بخوانید

خبر مهم درباره تعطیلی پنجشنبه‌ها در سراسر کشور | ساعات کاری چقدر کم می‌شود؟ 2
خبر مهم درباره تعطیلی پنجشنبه‌ها در سراسر کشور | ساعات کاری چقدر کم می‌شود؟ 3